Φωτογραφία: Ο Ζινεντίν Ζιντάν στο πιλοτήριο

Φωτογραφία: Ο Ζινεντίν Ζιντάν στο πιλοτήριο

Ο αερομεταφορέας καλωσόρισε τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης οn board με μία ανάρτηση στο Τwitter

Φωτογραφία: Ο Ζινεντίν Ζιντάν στο πιλοτήριο
Στην Ελλάδα επέλεξε να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του ο Ζινεντίν Ζιντάν, γιορτάζοντας μάλιστα την περασμένη Παρασκευή τα 45α του γενέθλια στην Κρήτη, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ελούντας.

Είκοσι ημέρες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο «Ζιζού» έφθασε την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα μαζί με την σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους και κατέλυσαν σε ξενοδοχείο πλησίον της πλατείας Συντάγματος. 

Η οικογένεια Ζιντάν ενθουσιάστηκε από τη βόλτα της στην Ακρόπολη και το Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες στα social media.  Ωστόσο η παραμονή στην πρωτεύουσα ήταν σύντομη, καθώς την Παρασκευή ο Ζιντάν αναχώρησε αεροπορικώς για την Ελούντα της Κρήτης, όπου συνέχισαν τις διακοπές τους. 

Κλείσιμο
Ωστόσο όλα τα ωραία πράγματα τελειώνουν κάποτε, και ο Ζιντάν πήρε σήμερα τον δρόμο της επιστροφής, ταξιδεύοντας με αεροσκάφος της Aegean Airlines. Ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έβγαλε μάλιστα φωτογραφία στο πιλοτήριο του αεροσκάφους, ενώ ο αερομεταφορέας τον καλωσόρισε on board με μία ανάρτηση στο twitter.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης