Οι πρώην «Μαχητές» τρώνε μπέργκερ με ανανά και ο Σπαλιάρας κόβει καρύδες

Οι πρώην «Μαχητές» τρώνε μπέργκερ με ανανά και ο Σπαλιάρας κόβει καρύδες

Όσο ο μισθοφόρος, ο Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος απολαμβάνουν σούσι, καλοψημένα κρέατα, τζακούζι, μασάζ, παγωτά και prive δείπνα, ο Γιάννης Σπαλιάρας μένει πίσω στην παραλία, μόνος του και νηστικός

Οι πρώην «Μαχητές» τρώνε μπέργκερ με ανανά και ο Σπαλιάρας κόβει καρύδες
Στην τελική ευθεία βρίσκεται το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» που καθήλωσε τη φετινή σεζόν τους τηλεθεατές. Ο Ντάνος και η Ευρυδίκη από την ομάδα των «Διάσημων» και ο μισθοφόρος, ο Βασάλος, ο Μάριος Πρίαμος και ο Σπαλιάρας από τους «Μαχητές» αγωνίζονται πλέον, σε ατομικό επίπεδο, για πλούσια έπαθλα φαγητού και για την ασυλία. Το πρώτο ατομικό αγώνισμα με έπαθλο το κέρδισε ο Ντάνος που επέλεξε να το μοιραστεί με την Βαλαβάνη και τη Σάρα Εσκενάζυ. Τα επόμενα δύο έπαθλα, πήγαν στους «Μαχητές». Στον Μάριο Πρίαμο και στον Κώστα Αναγνωστόπουλο.'Οταν κέρδισε ο «τρελός Κύπριος» επέλεξε να μοιραστεί το έπαθλο με τον Βασάλο και τον μισθοφόρο. Η ίδια παρέα απόλαυσε και χτες, burger με ανανά, δια χειρός του Βασίλη Καλλίδη. Από τότε που τα αγωνίσματα έγιναν ατομικά, ο Γιάννης Σπαλιάρας μένει πίσω στην παραλία μόνος και νηστικός.

Στο trailer του σημερινού επεισοδίου, ο Γιάννης Σπαλιάρας καταφεύγει στη λύση της καρύδας, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που τις τελευταίες ημέρες μαζί με τον Βασάλο και τον Μάριο, έχει απολαύσει σούσι, καλοψημένα κρέατα, τζακούζι, μασάζ, παγωτά και prive δείπνα, ακούγεται να λέει :
«Τι μας νοιάζουν τα έπαθλα; Ας πάρουμε την ασυλία!».

Στον στίβο τώρα, το σημερινό αγώνισμα έχει να κάνει με την ισορροπία. Οι παίκτες καλούνται να ισορροπήσουν επάνω σε έναν κύλινδρο και να προλάβουν να ρίξουν τον αντίπαλο στο νερό.
Αίσθηση προκαλεί ο νέος τραυματισμός της Βαλαβάνη στο ήδη καταπονημένο πόδι της. Η αθλητικογράφος παραπονιέται ότι πονάει ενώ ο Ντάνος σπεύδει κοντά της για να την ενθαρρύνει να συνεχίσει.

Δείτε το trailer:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης