Survivor: Μεγάλη νίκη, ασυλία και έπαθλο για τον Αναγνωστόπουλο!

Survivor: Μεγάλη νίκη, ασυλία και έπαθλο για τον Αναγνωστόπουλο!

Οι μάχες που έγιναν μεταξύ των παικτών ήταν επικές και μάλιστα στα «τυφλά», καθώς έπρεπε να ξεπεράσουν τα εμπόδια με καλυμμένα τα μάτια τους

Survivor: Μεγάλη νίκη, ασυλία και έπαθλο για τον Αναγνωστόπουλο!
Κορμιά έπεφταν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο της ασυλίας και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο παιχνίδι για ακόμη μια εβδομάδα.

Τελικά, εκείνος που πανηγύρισε ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που κέρδισε στον μεγάλο τελικό τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οι μάχες που έγιναν μεταξύ των παικτών ήταν επικές και μάλιστα στα «τυφλά», καθώς έπρεπε να ξεπεράσουν τα εμπόδια με καλυμμένα τα μάτια τους.

Κλείσιμο
Αρχικά το φαβορί φαινόταν να είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος που πήρε αρκετές νίκες, όμως στη συνέχεια οι αντίπαλοί του ανέβηκαν και κατάφεραν στο τέλος να τον «πετάξουν» εκτός.

Λόγω του πάθους και των ειδικών συνθηκών του αγωνίσματος είχαμε και κάποιους μικροτραυματισμούς, όπως του Ντάνου που έσπασε ένα δόντι σε ένα εμπόδιο!

Ο νικητής του αγωνίσματος επέλεξε να πάρει μαζί του στο έπαθλο που κέρδισε τους Βασάλο και Μάριο. Έτσι και οι τρεις μεταφέρθηκαν σε μία βίλα και απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα φτιαγμένο από τον διάσημο Έλληνα σεφ, Βασίλη Καλλίδη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης