Η Bella Thorne με μικροσκοπικό μπικίνι στην αυλή του πρώην της

Η Bella Thorne με μικροσκοπικό μπικίνι στην αυλή του πρώην της

Η 19χρονη ηθοποιός φαίνεται πως τα ξέχασε όλα και ανέβασε στα stories του Instagram εικόνες στις οποίες φαίνεται να απολαμβάνει ένα μπέργκερ στην αυλή του Disick

Η Bella Thorne με μικροσκοπικό μπικίνι στην αυλή του πρώην της
Πριν λίγο καιρό η Bella Thorne δήλωνε ότι αισθάνεται ταπεινωμένη, καθώς πιστεύει ότι ο πρώην σύζυγος της Kourtney Kardashian, Scott Disick, τη χρησιμοποίησε για να κάνει το... κομμάτι του. 

Χθες, η 19χρονη ηθοποιός φαίνεται πως τα ξέχασε όλα και ανέβασε στα stories του Instagram εικόνες στις οποίες φαίνεται να απολαμβάνει ένα μπέργκερ στην αυλή του Disick. Μάλιστα, η 19χρονη φοράει ένα μικροσκοπικό μπικίνι που τονίζει ιδιαίτερα τους γλουτούς της. 

H ηθοποιός και ο σταρ των ριάλιτι είχαν συναντηθεί στις Κάννες και πέρασαν μαζί ρομαντικές στιγμές σε γνωστό ξενοδοχείο. Μάλιστα, από τις παπαράτσι φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο και τους έδειχναν αγκαλιά στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου, οι δημοσιογράφοι των lifestyle περιοδικών, νόμιζαν πως ένα καινούριο ειδύλλιο μόλις είχε ξεκινήσει. Όμως ο 34χρονος, την επόμενη κιόλας ημέρα, απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ α τετ με την πρώην του Chloe Bartoli, ενώ λίγες ημέρες μετά φωτογραφήθηκες αγκαλιά με το μοντέλο Ella Ross και τη φίλη της, Maggie Petrova.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης