Στην Αθήνα ο Γιώργος Χρανιώτης: Είμαι σίγουρος ότι ο Ντάνος θα είναι νικητής του Survivor

Στην Αθήνα ο Γιώργος Χρανιώτης: Είμαι σίγουρος ότι ο Ντάνος θα είναι νικητής του Survivor

Όπως ήμασταν εγώ, ο Ντάνος και ο Σπαλιάρας που καθόμασταν και τα λέγαμε, υπήρχαν κι άλλες παρέες, σχολίασε για τις «κλίκες» - Με την Ειρήνη θέλω πολύ να μιλήσω, είπε 

Στην Αθήνα ο Γιώργος Χρανιώτης: Είμαι σίγουρος ότι ο Ντάνος θα είναι νικητής του Survivor
Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, ο Γιώργος Χρανιώτης από τους Διάσημους. 

Ο Γιώργος Χρανιώτης επέστρεψε στην πατρίδα και την οικογένειά του από τον Άγιο Δομίνικο, σχεδόν μία εβδομάδα από την ημέρα προβολής του επεισοδίου αποχώρησής του. Στο τελευταίο παιχνίδι ασυλίας που έχουν δει οι τηλεθεατές μέχρι τώρα, οι Διάσημοι έχασαν από τους Μαχητές, ενώ την ασυλία κέρδισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Έτσι, υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον τελευταίο όπως γνωρίζουμε βάσει διαρροών, να είναι πρώτος στην λίστα προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού. 

Γελαστός έφτασε στην Αθήνα ο Γιώργος Χρανιώτης
Κλείσιμο


Στο πρόσωπό του έχει ακόμα τα σημάδια από την... βουτιά στα βράχια (!) που είχε ρίξει στο παιχνίδι



«Όταν μπήκα υποψήφιος με τον Ντάνο, περίμενα ότι θα φύγω. Αν ήμουν στη θέση του κόσμου κι έπρεπε να πάρω θέση στο συγκεκριμένο δίλημμα, αυτή θα ήταν η θέση μου», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Σχολιάζοντας τα όσα έγιναν με την κλοπή φαγητού, είπε πως «το να πάρουμε φαγητό απέξω έχει συμβεί 2-3 φορές. Δεν ξέρω αν το κάναμε εμείς πιο πολλές φορές ή οι άλλοι. Δεν είναι και τόσο απλό. Απλώς βγήκαμε εκτός ορίων και ψάξαμε για φαγητό».

«Από την αρχή του παιχνιδιού εγώ, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήμασταν η μόνη περιθωριοποιημένη τριάδα», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης, επισημαίνοντας πως μπορεί να τσακώθηκε πολλές φορές με τον Σπαλιάρα, αλλά αυτό προϋποθέτει εξοικείωση.

Όσον αφορά στην προτίμησή του για νικητή, ήταν ξεκάθαρος: «Ο Ντάνος πρέπει να πάρει αυτό που του αξίζει, την πρώτη θέση».

«Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν βγήκα από το παιχνίδι ήταν ότι μύρισα τροφή. Γινόταν ένα μπάρμπεκιου πάρτι δίπλα από το συμβούλιο, μύρισα το κρέας και ντρέπομαι να πω τι έκανα. Το πόσο κρέας έφαγα είναι ανεπίτρεπτο να το πει κανείς. Πρέπει να έφαγα 17 κομμάτια μπριζόλας», είπε ακόμα!

«Με την Ειρήνη δεν έχω νιώσει καμία αδικία, αισθάνθηκα απλώς έλλειψη επικοινωνίας», είπε για τα όσα έγιναν με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Όπως ήμασταν εγώ, ο Ντάνος και ο Σπαλιάρας που ψάχναμε έναν τρόπο να επικοινωνήσουμε και το βράδυ καθόμασταν γύρω από τη φωτιά και τα λέγαμε, αντίστοιχα υπήρχαν κι άλλες παρέες, σχολίασε για τις «κλίκες» στο παιχνίδι και συμπλήρωσε «δεν χρειάζεται να τις πω εγώ, τις είδατε».

«Είμαι σίγουρος ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι ο νικητής στον τελικό. Θα μπορούσα να δω στη δεύτερη θέση τον Κωνσταντίνο Βασάλο ή τον Μάριο Ιωαννίδη», κατέληξε.













«Η πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένας στίχος από τον αγαπημένο μου ποιητή τον Καρυωτάκη και από ένα ποίημά του το “Mόνο”, που λέει όλα έπρεπε να έρθουν όπως ήρθαν», ήταν η πρώτη του δήλωση αφού βγήκε από το παιχνίδι. Στη συνέχεια έκανε συνολικά την αποτίμησή του για όσα έχει βιώσει στον Άγιο Δομίνικο, τονίζοντας: «Έχω γελάσει πολύ, έχω κλάψει λιγότερο, έχω αναστατωθεί ευχάριστα, έχω χτυπήσει το κεφάλι μου σε ένα βράχο, έχω κάνει εξυπνάδες, έχω κάνει βλακείες, έχω αδικήσει ανθρώπους αλλά επίσης έχω συγχωρέσει κάποιους άλλους… Έχω κάνει έναν καινούριο φίλο που λέγεται Ντάνος… Και έχω καταλάβει μάλλον τι σημαίνει οικογένεια, δύναμη, φίλοι και προτεραιότητες σε αυτή τη ζωή όσο καμία άλλη φορά στη ζωή μου».



Το απόγευμα της Τρίτης είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία, όπου ενημέρωνε τους φίλους του πως επιστρέφει στην Αθήνα. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης