Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ: Αφήνουν την καριέρα τους για χάρη των παιδιών τους;

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ: Αφήνουν την καριέρα τους για χάρη των παιδιών τους;

Τι αποκάλυψε πρόσφατα πηγή κοντά στο διάσημο ζευγάρι για τα μελλοντικά σχέδια των δύο ηθοποιών σε σχέση με την καριέρα και τα παιδιά τους

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ: Αφήνουν την καριέρα τους για χάρη των παιδιών τους;
Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε πέσει στο Χόλιγουντ η είδηση για τον χωρισμό της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η διάσημη ηθοποιός διεκδίκησε και έλαβε την επιμέλεια των έξι παιδιών του ζευγαριού ενώ ο Μπραντ Πιτ έδειχνε καταρρακωμένος επειδή δεν μπορούσε να βλέπει κάθε μέρα τα παιδιά του.

Η αιτία του διαζυγίου παραμένει αδιευκρίνιστη, αφού οι φήμες ήθελαν την Γαλλίδα ηθοποιό Μαριόν Κοτιγιάρ να είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του «Κυρίου και της Κυρίας Σμιθ» ενώ δεν έλειψαν και τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για άσχημη συμπεριφορά του ηθοποιού στον πρωτότοκο γιο του ζευγαριού, τον 15χρονο Μάντοξ.

Κλείσιμο


Τώρα όμως φαίνεται ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και οι δύο ηθοποιοί, αν και κατοικούν πλέον χώρια, έχουν αποφασίσει τα παιδιά τους να είναι η προτεραιότητά τους. Όπως αποκάλυψε στην αμερικανική ιστοσελίδα HollywoodLife πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, δεν έχουν κάνει άμεσα σχέδια για κάποια ταινία, ώστε να μη λείπουν μεγάλα χρονικά διαστήματα από το πλευρό των έξι παιδιών τους.

Το περασμένο έτος η Αντζελίνα ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά για επαγγελματικούς λόγους στη Βρετανία και στην Καμπότζη και αυτό είχε αποτέλεσμα αυτά να μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τον πατέρα τους.

«Ούτε ο Μπραντ, ούτε η Αντζελίνα, έχουν σχέδια για να παίξουν σύντομα. Και οι δύο έχουν αποφασίσει να σταματήσουν τη δουλειά τους, επειδή τους κρατά μακριά από το σπίτι για μεγάλα χρονικά διαστήματα και δεν μπορούν να είναι εκεί για τα παιδιά τους, όσο το επιθυμούν», αποκάλυψε η ανώνυμη πηγή και τόνισε ότι το διάσημο ζευγάρι θέλει τα παιδιά του να έχουν μια κανονική ζωή.

Τα έξι παιδιά του ζευγαριού είναι: Ο Μάντοξ 15 ετών, τον οποίο είχε υιοθετήσει η Αντζελίνα από την Καμπότζη το 2002, η Ζαχάρα 12 ετών, που το ζευγάρι έχει υιοθετήσει από την Αιθιοπία, ο Παξ 13 ετών από το Βιετνάμ ενώ  βιολογικά παιδιά του ζευγαριού είναι, η Σιλό 11 ετών και τα δίδυμα, η Βιβιέν και ο Νοξ, 8 ετών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης