Sold out οι δύο συναυλίες του Ludovico Einaudi στην Αθήνα

Sold out οι δύο συναυλίες του Ludovico Einaudi στην Αθήνα

To αριστουργηματικό cd του Ludovico Einaudi “In a Time Lapse” είναι στο ΘΕΜΑ αυτή την Κυριακή

Sold out οι δύο συναυλίες του Ludovico Einaudi στην Αθήνα
O Ludovico Einaudi τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Ιουνίου θα εμφανιστεί για δύο συναυλίες στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και η προσμονή του κόσμου είναι μεγάλη, καθώς και οι δύο συναυλίες είναι ήδη sold out.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2014 όταν ο σπουδαίος πιανίστας Ludovico Einaudi γοήτευσε το Αθηναϊκό κοινό, στην άκρως επιτυχημένη και εντυπωσιακή συναυλία του στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Φέτος, τρία χρόνια μετά, και με νέο άλμπουμ, το Elements, ο Ludovico Einaudi επιστρέφει στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού για μία ακόμα μυσταγωγική μουσική εμπειρία. 

Φωτεινή, συγκινησιακή, αβίαστα λυρική και εξαιρετικά εκλεπτυσμένη η μουσική και η απόδοση του Einaudi έχουν γοητεύσει ένα ολοένα αυξανόμενο κοινό στην διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών, του οποίου η ποικιλία και αφοσίωση είναι απαράμιλλη. To αριστουργηματικό cd του Ludovico Einaudi “In a Time Lapse”, αυτή την Κυριακή - μία μέρα πριν τη συναυλία του στο Αθηναϊκό κοινό-  κυκλοφορεί μαζί με το Πρώτο Θέμα.   

Κλείσιμο
Το CD “In a Time Lapse” έχει χαρακτηριστεί σαν αριστούργημα από έγκριτους κριτικούς σε όλο τον κόσμο και, καθόλου τυχαία, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και εμπορικά επιτυχημένα στη σπουδαία καριέρα του Ιταλού συνθέτη και σολίστ του πιάνου. 

O Ludovico Einaudi, ο καλλιτέχνης που ανάγκασε τους υπεύθυνους του Ηρωδείου να προσθέσουν εφέτος και δεύτερη ημέρα για μια έκτακτη εμφάνιση, ώστε να καλυφθεί η πρωτοφανής ζήτηση των εισιτηρίων, αποδεικνύει διαρκώς γιατί θεωρείται ως ο Νο.1 πιανίστας και δημιουργός πρωτότυπης «κλασικής» (αλλά με την ευρεία έννοια) μουσικής. 

Σε άλμπουμ όπως το εκπληκτικό “In a Time Lapse”, ο Einaudi συνδυάζει αριστοτεχνικά όλες τις πηγές της έμπνευσής του, παράγοντας ένα αποτέλεσμα που περιέχει στοιχεία της κλασικής παράδοσης, της ηλεκτρονικής, της world music, της ιταλικής λαϊκής μουσικής, του ρομαντισμού κ.α. 

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης