Η Μιράντα Κερ παντρεύτηκε τον CEO του Snapchat

Η Μιράντα Κερ παντρεύτηκε τον CEO του Snapchat

Η τελετή έγινε στο σπίτι του Ίβαν Σπίγκελ στο Λος Άντζελες

Η Μιράντα Κερ παντρεύτηκε τον CEO του Snapchat
Τον εκλεκτό της καρδιάς της Ίβαν Σπίγκελ, ο οποίοπς τυγχάνει να είναι ο CEO του Snapchat, παντρεύτηκε το γνωστό μοντέλο Μιράντα Κερ, σε μία σεμνή οικογενειακή τελετή.

Η 34χρονη καλλονή, που ήταν παντρεμένη με τον διάσημο ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ και ο 26χρονος, που αποτελεί στέλεχος ενός εκ των μεγαλυτέρων δικτύων στον κόσμο, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο, στο σπίτι του Σπίγκελ, στο Λος Άντζελες.

Ήταν μια ιδιωτική μικρή τελετή για την οικογένεια και τους φίλους - περίπου 40 άτομα συνολικά. Οι γυναίκες φορούσαν πολύχρωμα φορέματα και οι άντρες φορούσαν κοστούμια.

Κλείσιμο
«Για ένα μικρό γάμο, ήταν μια τεράστια παραγωγή», τόνισε μία ανώνυμη πηγή. «Ήταν μία τελετή πλούσια και αριστοκρατική. Η Μιράντα ήταν ενθουσιασμένη που παντρευόταν τον Ίβαν», πρόσεθσε η ίδια πηγή.

Το μοντέλο και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Snapchat συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε δείπνο το 2014 και βρέθηκαν μαζί στον L.A. τον Ιούνιο του 2015.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε στα τέλη Ιουλίου 2016 ότι θα παντρευτούν. Η Kerr έκανε εμφανίστηκε με ένα πανέμορφο διαμαντένιο δαχτυλίδι, ένα στρογγυλό κεντρικό διαμάντι ανάμεσα σε δύο κωνικές μπαγκέτες, στο Snapchat.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης