Bella Thorne: Ο πρώην της Kourtney Kardashian με χρησιμοποίησε και με ταπείνωσε

Bella Thorne: Ο πρώην της Kourtney Kardashian με χρησιμοποίησε και με ταπείνωσε

Η Bella, σύμφωνα με τα αμερικανικά tabloids νιώθει ταπεινωμένη και εξαπατημένη, καθώς ο Scott Disick έπαιξε μαζί της

Bella Thorne: Ο πρώην της Kourtney Kardashian με χρησιμοποίησε και με ταπείνωσε
Ταπεινωμένη αισθάνεται η 19χρονη Bella Thorne, καθώς πιστεύει ότι ο πρώην σύζυγος της Kourtney Kardashian, Scott Disick, τη χρησιμοποίησε για να κάνει το... κομμάτι του. 

Η ηθοποιός και ο σταρ των ριάλιτι συναντήθηκαν στις Κάννες και πέρασαν μαζί ρομαντικές στιγμές σε γνωστό ξενοδοχείο. Μάλιστα, από τις παπαράτσι φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο και τους έδειχναν αγκαλιά στην πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου, οι δημοσιογράφοι των lifestyle περιοδικών, νόμιζαν πως ένα καινούριο ειδύλλιο μόλις είχε ξεκινήσει. Όμως ο 34χρονος, την επόμενη κιόλας ημέρα, απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ α τετ με την πρώην του Chloe Bartoli, ενώ λίγες ημέρες μετά φωτογραφήθηκες αγκαλιά με το μοντέλο Ella Ross και τη φίλη της, Maggie Petrova.

Η Bella, σύμφωνα με τα αμερικανικά tabloids νιώθει ταπεινωμένη και εξαπατημένη, καθώς ο Scott Disick έπαιξε μαζί της και ανέβασε τις... μετοχές του εις βάρος της προσωπικότητας της. Μάλιστα, πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού υποστηρίζει πως η Bella νόμιζε πως ο Scott, ήθελε να συνάψει σχέση μαζί της. 

H ηθοποιός στις Κάννες

Κλείσιμο


Η Bella Thorne βέβαια δεν άφησε αυτό το περιστατικό να της χαλάσει τις διακοπές στις Κάννες. Γι αυτό έβαλε το μπικίνι της και απόλαυσε μόνη της τον ήλιο και τις βουτιές της στην πισίνα.


Scott Disick
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης