Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: «Στον αγώνα πρέπει να είμαστε εχθροί με τους ''Διάσημους''»

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: «Στον αγώνα πρέπει να είμαστε εχθροί με τους ''Διάσημους''»

Οι παίκτες και των «Διάσημων» και των «Μαχητών» μιλούν για την ατμόσφαιρα που επικρατεί ανάμεσά τους, στην παραλία όπου συμβιώνουν

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: «Στον αγώνα πρέπει να είμαστε εχθροί με τους ''Διάσημους''»
Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του «Survivor
» για το επεισόδιο της Κυριακής. Οι παίκτες και των δύο ομάδων μιλούν για την ατμόσφαιρα που επικρατεί ανάμεσά τους, στην παραλία όπου συμβιώνουν.
«Κάτι έχει ''σπάσει'' ανάμεσά μας», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Χρανιώτης. Σε άλλο πλάνο, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης λέει στον Κωνσταντίνο Βασάλο:
«Στο αγώνα πρέπει να είμαστε εχθροί (με τους ''Διάσημους'').
Κλείσιμο

Ο μισθοφόρος μιλώντας στην κάμερα του «
Survivor»
τονίζει: «Έστριψαν δεξιά. Εμείς συνεχίζουμε ευθεία. Προσπαθούμε να τους κάνουμε να πάνε ευθεία η να στρίψουμε δεξιά μαζί τους».

Προφανώς η ένταση που υπήρξε ανάμεσα στους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» στο τελευταίο αγώνισμα για έπαθλο, δεν έχει εκτονωθεί ακόμα. Σε εκείνο το αγώνισμα, ενώ το σκορ ήταν 9-9, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αγώνιστηκε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ο Ντάνος κέρδισε και οι «Διάσημοι» πανηγύρισαν για λίγο. Ο μισθοφόρος όμως έκανε ένσταση, λέγοντας πως ο Ντάνος παραβίασε έναν κανονισμό. Συγκεκριμένα δεν πάτησε ένα ξύλινο σκαλοπάτι. Ο αγώνας επαναλήφθηκε και ο Αγγελόπουλος έχασε από τον Μάριο, γεγονός που προκάλεσε εκνευρισμό στους «Διάσημους» και αμηχανία στους «Μαχητές».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης