Μίνα Αρναούτη: «Θυμόμαστε με την Φρόσω τον Παντελή»

Μίνα Αρναούτη: «Θυμόμαστε με την Φρόσω τον Παντελή»

Μιλάει για τη σχέση της με τη Φρόσω Κυριάκου και όπως δηλώνει χαρακτηριστικά όταν συναντιούνται, θυμούνται στιγμές που έζησαν με τον Παντελή.

Μίνα Αρναούτη: «Θυμόμαστε με την Φρόσω τον Παντελή»
Η 30χρονη που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, Μίνα Αρναούτη, μιλάει για την τελευταία νύχτα του Παντελή Παντελίδη...και φωτογραφίζεται με μαγιό.
«Η 18η Φεβρουαρίου για κάποιους έχει ταυτιστεί με τον θάνατο του Παντελίδη, για μένα όμως σημαίνει ότι κατάφερα να ζήσω»
, δηλώνει η Μίνα Αρναούτη στο περιοδικό «You Weekly».

Στη συνέντευξη μιλάει για τη σχέση της με τη Φρόσω Κυριάκου και όπως δηλώνει χαρακτηριστικά όταν συναντιούνται, θυμούνται στιγμές που έζησαν με τον Παντελή.
Κλείσιμο

Ισχύει ότι κάποια στιγμή τσακώθηκαν;
«Όχι, δεν τσακωθήκαμε ούτε μια στιγμή, ούτε για μια στιγμή δεν την κοίταξα με μισό μάτι. Η Φρόσω είναι 21-22 χρόνων, ωραία; Εγώ είμαι 30, εννοείται ότι αντιμετωπίσαμε διαφορετικά τα πράγματα»,
απάντησε η Μίνα Αρναούτη.

Μιλάνε για τον Παντελή οι δυο τους καθόλου, τον θυμούνται σε συζητήσεις τους;
«Ναι, τον θυμόμαστε», απάντησε.

Έχουν πάει να του ανάψουν ένα κερί στο μνήμα του; «Η Φρόσω έχει πάει, αλλά δεν το έμαθε κανείς! Εγώ όχι. Θέλω να πάω, αλλά οι φίλοι μου προσπαθούν συνέχεια κάτι να βρουν να κάνουμε ώστε να μην πάω και στον τόπο του ατυχήματος. Φοβάμαι κιόλας να πάω εκεί, ότι μπορεί να με δει κάποιος και να μου επιτεθεί και επειδή δεν αισθάνομαι δυνατή δεν μπορώ να με υπερασπιστώ».

Γιατί τα έβαλαν μαζί της και όχι με τη Φρόσω; «Γιατί εγώ καθόμουν πίσω. Δεν μπορούσαν να με ταυτίσουν με οδηγό, όπως επιχειρούν με την Φρόσω, έτσι πλήττουν την αξιοπιστία μου!»

Η τελευταία νύχτα του Παντελή
Αναφερόμενη στη μοιραία νύχτα πριν το τροχαίο, η Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε αγωνία για την πρεμιέρα του στο Teatro. Μία πρεμιέρα που δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, έμαθε ότι ο Παντελής δεν βρίσκεται στη ζωή, δύο μήνες μετά το τροχαίο. «Eκείνο το βράδυ τον ρώταγα τι έγινε Παντελή μου, τι τραγούδια ετοιμάζεις; Τι ρούχα θα βάλεις στην πρεμιέρα; Το πιο συγκλονιστικό απ’ όλα είναι ότι μου έδειχνε τα ρούχα που θα βάλει στην πρεμιέρα. Και όταν ξύπνησα στην εντατική και δεν μου είχανε πει ότι ο Παντελής δεν ζει, ρώτησα: «Ο Παντελής πήγε στην πρεμιέρα;» Και μου λένε όχι, δεν πήγε. Γιατί δεν πήγε ρωτούσα; Γιατί χτύπησε το πόδι του. Και εντάξει αφού χτύπησε το πόδι του γιατί δεν ήρθε να με δει εμένα; Θα έρθει. Και μετά περνάγανε οι μέρες. Γιατί δεν έρχεται; Μα είναι λίγο σοβαρά. Το έμαθα αυτό μετά από δύο μήνες.», δήλωσε στο You Weekly. 




Πώς βρέθηκαν με τον Παντελή και τη Φρόσω Κυριάκου στην χαρτοπαιχτική λέσχη; «Εγώ ξεκίνησα να πιω έναν καφέ με τη φίλη μου τη Φρόσω, το ένα έφερε το άλλο. Ήρθε ο Παντελής, μας βρήκε και μας πρότεινε αν θα θέλαμε να πάμε σε ένα σπίτι όπου παίζανε πόκερ! Eίχα ξυπνήσει αργά, δεν νύσταζα και λέω πάμε. Μάλιστα, ο Παντελής μου έλεγε εκεί είναι φίλος μου ένα πολύ καλό παιδί, θέλω να σου τον γνωρίσω, ήθελε να μου κάνει προξενιό! (γέλια)», αποκαλύπτει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης