Μόδα και κόσμημα μαζί για καλό σκοπό!

Μόδα και κόσμημα μαζί για καλό σκοπό!

Τα φορέματα του οίκου Oscar de la Renta και τα κοσμήματα του  Απόστολου Κλειτσιώτη «πρωταγωνίστησαν» σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε το παράρτημα Θεσσαλονίκης του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»

Μόδα και κόσμημα μαζί για καλό σκοπό!
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace, η επίδειξη μόδας εντυπωσίασε. Φορέματα του οίκου Oscar de la Renta σε υπέροχα χρώματα, με κεντήματα, πέρλες και ιδιαίτερες δαντέλες, από τη συλλογή για την 'Άνοιξη και το Καλοκαίρι συνδυάστηκαν αρμονικά με κοσμήματα από οξειδωμένο ασήμι και χρυσό, πλεγμένα με ρουμπίνια και διαμάντια, όλα, από τη συλλογή του «Apostolos jewellery» για το 2017 και χάρισαν στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Γενική Πρόξενος της Αμερικής στη Θεσσαλονίκη, Rebecca A. Fong, η Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, καθώς και οι ολυμπιονίκες Τασούλα Κελεσίδου, Πόλυ Σαρέγκου και Πόπη Ουζούνη. Στο show συμμετείχε ως μανεκέν η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή.

Κλείσιμο


Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για ιατρικό εξοπλισμό, για τις ανάγκες της Γ’ παιδιατρικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του show είχε η κα Αλίς Δικαίου και την οργάνωση η εταιρεία Tsakalou PR.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης