Η 71χρονη Cher ανέβηκε στη σκηνή των Billboards και έκανε την εμφάνιση της χρονιάς

Η 71χρονη Cher ανέβηκε στη σκηνή των Billboards και έκανε την εμφάνιση της χρονιάς

«Ήθελα να κάνω, ότι κάνω από την ηλικία των 4. Και το κάνω εδώ και 53 χρόνια. Έκλεισα τα 71 μου χρόνια χτες και μπορώ να κάνω plank για 5 λεπτά», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια για την εκπληκτική εμφάνισή της 

Η 71χρονη Cher ανέβηκε στη σκηνή των Billboards και έκανε την εμφάνιση της χρονιάς
Η μεγάλη μουσική βραδιά των Billboard Music Awards, το βράδυ της Κυριακής, είχε τιμώμενο πρόσωπο για την προσφορά της στη μουσική, τη Cher. Παρά τα χιλιάδες δημοσιεύματα τους τελευτάιους μήνες ότι αργοπεθαίνει, η 71χρονη star εμφανίστηκε στη σκηνή των βραβείων και κατέπληξε το κοινό. 

Η εκρηκτική καλλιτέχνις με την ιδιαίτερη φωνή, βγήκε στη σκηνή με δύο αποκαλυπτικά σύνολα, διαφάνειες και σγουρά μαλλιά, όπως παλιά. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το Believe και το Turn Back Time σε μια πρώτη εμφάνιση στη σκηνή παρόμοιας εκδήλωσης έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια.

Η Cher στη συνέχεια παρέλαβε το βραβείο Icon Award από τα χέρια της Gwen Stefani.

Κλείσιμο








«Ήθελα να κάνω, ότι κάνω από την ηλικία των 4. Και το κάνω εδώ και 53 χρόνια. Έκλεισα τα 71 μου χρόνια χτες και μπορώ να κάνω plank για 5 λεπτά, οκ;», ανέφερε η τραγουδίστρια μπροστά σε ένα κοινό που την αποθέωνε. 

«Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου γιατί όταν ήμουν μικρή μου είπε. Δεν θα είσαι η πιο όμορφη, η πιο ταλαντούχα, όμως θα είσαι ξεχωριστή. Όταν γνώρισα τον Sonny μου είπε το ίδιο ακριβώς πράγμα», σχολίασε στη συνέχεια.



«Και δεν υπήρχε τίποτα πάνω μου που να προμηνύει πως θα είμαι ξεχωριστή. Είχα τόση βοήθεια, τους καταπληκτικότερους συνεργάτες. Νομίζω πως η τύχη έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μου», πρόσθεσε πριν κλείσει με τις ευχαριστίες της.

Δείτε βίντεο και εικόνες: 



 

Η Cher με το ίδιο look το 1989







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης