Γάμος Πίπα Μίντλετον: Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ πήγε μόνο στη δεξίωση;

Γάμος Πίπα Μίντλετον: Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ πήγε μόνο στη δεξίωση;

Δύο σενάρια για την απουσία της συντρόφου του πέμπτου στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου από «τον γάμο της χρονιάς» στη Βρετανία 

Γάμος Πίπα Μίντλετον: Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ πήγε μόνο στη δεξίωση;
Ο πολυσυζητημένος «γάμος της χρονιάς» στη Βρετανία, αυτός της Πίπα Μίντλετον με τον τραπεζίτη Τζέιμς Μάθιους έγινε στο ναό του Αγίου Μάρκου στο Ένγκελφιλντ, στο Μπερκσάιρ και το ευτυχισμένο ζευγάρι ταξιδεύει για τον προορισμό του γαμήλιου ταξιδιού.

Η μικρότερη αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και ο πάμπλουτος σύζυγός της έχουν ήδη αναχωρήσει από τη Βρετανία και μέσω Λος Άντζελες, οδεύουν για έναν επίγειο παράδεισο
όπου θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος.

Πρόκειται για το νησί του Μάρλον Μπράντο, την ατόλη Τετιαρία στη Γαλλική Πολυνησία, όπου υπάρχει το πολυτελές συγκρότημα «Μπράντο», ένα θέρετρο με 35 ιδιωτικές βίλες, η καθεμία με τη δική της πισίνα.
Κλείσιμο



Ενώ όμως το ευτυχισμένο ζευγάρι ταξιδεύει για το νησί, που ήταν κάποτε ο επίγειος παράδεισος του αξέχαστου ηθοποιού, τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο σχετικά με την απουσία της συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι από την τελετή του γάμου της Πίπα είναι πολλά και αντικρουόμενα.



Η γοητευτική Μέγκαν Μαρκλ πέταξε την Τρίτη από το Τορόντο στη βρετανική πρωτεύουσα για να παραστεί στον γάμο της Πίπα, αλλά τελικά πήγε μόνο στη δεξίωση. Γιατί συνέβη όμως αυτό; Αρκετά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η Πίπα Μίντλετον ζήτησε από τον πρίγκιπα Χάρι να μην φέρει μαζί του στην εκκλησία την όμορφη Αμερικανίδα ηθοποιό γιατί τα φώτα της δημοσιότητας θα έπεφταν επάνω στην πρωταγωνίστρια του δράματος «Suits» και θα αγνοούσαν την νύφη.



Πηγή από το παλάτι αποκάλυψε σήμερα στην Daily Mail ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ συμφώνησαν από κοινού η 35χρονη ηθοποιός να παραστεί μόνο στη δεξίωση του γάμου. Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου επιθυμεί να πάρει το ζευγάρι τις αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης του όταν και οι δύο νοιώθουν έτοιμοι και η κοινή του παρουσία σε ένα τόσο επίσημο γεγονός, θα τροφοδοτούσε φήμες για επικείμενο ίσως γάμο του Χάρι με την Μέγκαν.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με την ανώνυμη πηγή, ο πρίγκιπας Χάρι πήγε στην εκκλησία με τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ ενώ η Μέγκαν περίμενε υπομονετικά σε σουίτα που της είχε παραχωρηθεί σε έπαυλη στο Ένγκελφιλντ.

Η ίδια πηγή διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρίγκιπα Χάρι αμέσως μετά την γαμήλια τελετή να οδηγεί 160χλμ. για να πάει στο παλάτι του Κένσιγκτον και να φέρει την Μέγκαν στην γαμήλια δεξίωση.



Την Κυριακή το πρωί η Αμερικανίδα ηθοποιός έφυγε από το παλάτι του Κένσιγκτον με προορισμό το αεροδρόμιο για να επιστρέψει στον Καναδά και στα γυρίσματα του νομικού δράματος «Suits», στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης