Παντρεύτηκε η Pippa Middleton - Δείτε το πρώτο «επίσημο» φιλί

Παντρεύτηκε η Pippa Middleton - Δείτε το πρώτο «επίσημο» φιλί

Η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον πάμπλουτο Τζέιμς Μάθιους - Ο εκατομμυριούχος γαμπρός έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψει τα έξοδα του μυστηρίου, που ανέρχονται σε 300.000 ευρώ

Παντρεύτηκε η Pippa Middleton - Δείτε το πρώτο «επίσημο» φιλί
Η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Pippa Midldleton αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον πάμπλουτο Τζέιμς Μάθιους. Ο εκατομμυριούχος γαμπρός έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψει τα έξοδα της γαμήλιας τελετής που ανέρχονται σε 300 χιλιάδες ευρώ.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο ναό του Αγίου Μάρκου στο Ενγκελφιλντ, ένα όμορφο ξωκλήσι που χρονολογείται από το 1190.

Η Pippa κατέφθασε στην εκκλησία, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Michael Middleton. Έφτασαν στην εκκλησία με ένα vintage γκρι αυτοκίνητο και η χαρά της Pippa δεν μπορούσε να κρυφτεί ούτε πίσω από το λευκό πέπλο της.

Κλείσιμο
Το δαντελένιο νυφικό της κέρδικσε όλες τις εντυπώσεις και η η αδερφή της, Kate Middleton ήταν έτοιμη να βοηθήσει κρατώντας την ουρά του, όσο η Pippa κατευθυνόταν στο εσωτερικό του ναού.

Αυτή είναι η μεγάλη ημέρα της Pippa, αλλά τα αξιολάτρευτα ανιψάκια της, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte κατάφεραν να κλέψουν τα βλέμματα των καλεσμένων.

Ο γαμπρός, James Matthews δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του, καθώς περίμενε στο κατώφλι της εκκλησίας τη γυναίκα της ζωής του. Ο 41χρονος γελούσε νευρικά μαζί με τους καλεσμένους που είχαν ήδη συγκεντρωθεί.

Ο πρίγκιπας William και Harry έφτασαν στην εκκλησία μαζί, χωρίς τις συντρόφους τους, τη Δούκισσα του Cambridge και τη Meghan Markle, αντίστοιχα.

Στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton με τα δύο παιδιά τους έφτασαν οδικώς με μία Range Rover και εντυπωσίασαν με τα επίσημα ενδύματά τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:



































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης