«Κλερ» από το House of Cards: Ο Τραμπ μας έκλεψε όλες τις ιδέες για την έκτη σεζόν

«Κλερ» από το House of Cards: Ο Τραμπ μας έκλεψε όλες τις ιδέες για την έκτη σεζόν

Με την πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν να ετοιμάζεται να βγει στο Netflix, η δημοφιλής σειρά αντιμετωπίζει τώρα ένα απρόσμενο εμπόδιο

«Κλερ» από το House of Cards: Ο Τραμπ μας έκλεψε όλες τις ιδέες για την έκτη σεζόν
Η πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν του House of Cards πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαΐου, ωστόσο οι συντελεστές της είναι περισσότερο προβληματισμένοι και λιγότερο ενθουσιασμένοι σχετικά με το μέλλον της δημοφιλούς σειράς, που κάνει θραύση παγκοσμίως.

Με την σημερινή πολιτική πραγματικότητα στις ΗΠΑ να ξεπερνά κατά πoλύ τις ραδιουργίες και τα αδίστακτα παιχνίδια εξουσίας που ζωντανεύει στη μικρή οθόνη το HoC, οι παραγωγοί της σειράς βρίσκονται πλέον σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με μια εκ των πρωταγωνιστών, την γοητευτική Ρόμπιν Ράιτ, η οποία υποδύεται την Κλερ Άντεργουντ, την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η έκτη σεζόν αποτελεί πλέον ένα μεγάλο «ερωτηματικό» για όλους, αφού τις περισσότερες ιδέες που είχαν σκεφτεί οι σεναριογράφοι έχει προλάβει και τις έχει κάνει...πραγματικότητα ο
Κλείσιμο
Ντόναλντ Τραμπ.

«Έχει κλέψει όλες τις ιδέες μας για την 6η σεζόν. Πραγματικά, δεν έχω ιδέα τι θα κάνουμε», σχολίασε η Ράιτ σε ένα πάνελ στο Φεστιβάλ των Καννών.

Όπως εξήγησε η ίδια, η παρούσα πολιτική κατάσταση στην Αμερική την έχει απογοητεύσει, ωστόσο προσπαθεί να μη χάνει το κουράγιο της. «Πρέπει να προσπαθούμε να βρούμε κάποιο ίχνος ελπίδας. Θεέ μου, μας περιμένουν ακόμα τέσσερα χρόνια από αυτό», ανέφερε η γοητευτική ηθοποιός, η οποία πιστεύει ότι η επόμενη Αμερικανίδα πρόεδρος πρέπει να είναι γυναίκα.

«Θέλω τη Μισέλ Ομπάμα σε αυτό το πόστο. Θα γινόταν εξαιρετική πρόεδρος», ανέφερε στους δημοσιογράφους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης