Ντάνος ή Σπαλιάρας: Τι θέση πήρε το «Τwitter» στον καβγά των δύο παικτών;

Ντάνος ή Σπαλιάρας: Τι θέση πήρε το «Τwitter» στον καβγά των δύο παικτών;

Πώς σχολίασαν οι χρήστες του «Τwitter» τον καβγά των δύο πιο δημοφιλών παικτών του ριάλιτι επιβίωσης;

Ντάνος ή Σπαλιάρας: Τι θέση πήρε το «Τwitter» στον καβγά των δύο παικτών;
Για το φημισμένο κρέας του Τούρκου χασάπη και σεφ, Νουσρέτ Γκεκτσέ που έγινε viral για τον τρόπο που ρίχνει το αλάτι στο κρέας, πάλεψαν οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι», στο χθεσινό αγώνισμα.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 10-9 υπέρ των «Μαχητών» αλλά το έπαθλο ήταν τόσο καλό, που οι «Διάσημοι» δυσκολεύτηκαν να αποδεχτούν την ήττα τους. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο όταν άκουσε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να λέει ότι ότι κανονικά οι «Μαχητές» θα έπρεπε να είχαν πάρει ευκολότερη νίκη.

Επειδή η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη, ο Γιάννης Σπαλιάρας πρότεινε στους συμπαίκτες να δώσουν τα χέρια αλλά να πουν σιγανά το όνομά της ομάδας τους, «Μαχητές», για να μην προκαλέσουν τους αντιπάλους. Οι συμπαίκτες του όμως αρνήθηκαν και φώναξαν δυνατά το όνομα της ομάδας τους, μετά τη νίκη τους.

Κλείσιμο
Η έκρηξη τελικά έγινε από τον Ντάνο, όταν είδε τον Γιάννη Σπαλιάρα να κάνει μία...παραλλαγή της κίνησης του Τούρκου χασάπη με το αλάτι. Ο Σπαλιάρας απευθυνόμενος στον Σάκη Τανιμανίδη τόνισε ότι στην Ελλάδα το αλάτι δεν το περνάμε μόνο από το χέρι αλλά κι από τα γεννητικά όργανα. Ο Ντάνος εξέλαβε την κίνηση του Σπαλιάρα ως πρόκληση με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες.

Όταν πια οι «Μαχητές» επέστρεψαν στην παραλία, ο Γιάννης Σπαλιάρας κλήθηκε να πάει από την καλύβα των «Διάσημων» για να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. Το μοντέλο και παρουσιαστής απόρησε γιατί ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε προσωπικά το «αστείο» που έκανε στον Σάκη Τανιμανίδη ενώ αργότερα στους συμπαίκτες του, τόνισε ότι οι «Διάσημοι» ενοχλήθηκαν υπερβολικά για το γεγονός ότι έχασαν ένα τόσο καλό έπαθλο.

Ο καβγάς του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Γιάννη Σπαλιάρα που είναι δύο από τους πιο αγαπητούς παίκτες των τηλεθεατών, δίχασε το κοινό. Το «Τwitter» «πήρε φωτιά» και κάποιοι χρήστες φάνηκε να δικαιολογούν τον Ντάνο ενώ άλλοι τον Γιάννη Σπαλιάρα για την παιδική συμπεριφορά του.







































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης