Δημήτρης Αρβανίτης στο Όλα: Δεν θα έβαζα τον Τσίπρα σε σίριαλ γιατί δεν έχει προσωπικότητα

Δημήτρης Αρβανίτης στο Όλα: Δεν θα έβαζα τον Τσίπρα σε σίριαλ γιατί δεν έχει προσωπικότητα

«Ένας χαρακτήρας που παλιμπαιδίζει δεν αποτελεί προσωπικότητα» - Στον Μητσοτάκη θα έδινε το ρόλο του Ιζνογκούντ - Υποστήριξε ότι ο Έλληνας βλέπει Survivor γιατί είναι σαν το πιθηκάκι που τα θέλει όλα

Δημήτρης Αρβανίτης στο Όλα: Δεν θα έβαζα τον Τσίπρα σε σίριαλ γιατί δεν έχει προσωπικότητα
Για την καριέρα του, την τηλεόραση, το πολιτικό σήριαλ για το οποίο δεν είναι έτοιμη η Ελλάδα αλλά και το γιο του που συμμετείχε στο Rising Star μίλησε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης στο Όλα Ξεκόλλα. 

Αρχικά αποκάλυψε ότι ξεκίνησε ως φαρμακοποιός «αλλά όταν το άκουσε ο πατέρας μου έβαλε τα γέλια γιατί εγώ ήθελα από μικρός να κάνω παραμύθια».

Εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να κάνει πολιτικό σήριαλ «αλλά ο κόσμος δεν είναι φτιαγμένος στην Ελλάδα για να το δει αυτό».

Στην ερώτηση τι ρόλο θα έπαιζε ο Τσίπρας ο σκηνοθέτης απάντησε ότι «δεν θα είχε κανένα ρόλο γιατί είναι χωρίς προσωπικότητα».

«Ένας χαρακτήρας που παλιμπαιδίζει δεν αποτελεί προσωπικότητα. Ζούμε ένα παλιμπαιδισμό. Όταν ένας άνθρωπος δεν έχει την ικανότητα της πυγμής του πρώτου λόγου. Υπάρχουν δύο ειδών παιδάκια τα καλά και τα κακά, αυτός είναι και λίγο κακός» συμπλήρωσε για τον πρωθυπουργό ενώ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι θα του έδινε το ρόλο του Ιζνογκούντ.
Κλείσιμο

Τονίσε, ακόμα, «όταν υπάρχει μια κατάρρευση πραγμάτων γίνεται κυρίαρχο ένα γεγονός έστω και αν είναι κίβδηλο. Αυτό που ζούμε με την κυβερνητική πολιτική που διέλυσε τα κανάλια είχε ως αποτέλεσμα εμένα που μου χρωστάει τόσα λεφτά το MEGA να ακούω "καλά να πάθεις"».



Μιλώντας για τη συμμετοχή του γιου του στο Rising Star αποκάλυψε ότι απλά του το ανακοίνωσε αφού συμμετείχε στο ριάλιτι. Τάχθηκε υπερ της ελευθερίας της επιλογής των παιδιών αλλά σημείωσε ότι η άποψη «ό,τι γουστάρω δεν είναι ελευθερία είναι βλακεία».

Αναφερόμενος στο σήριαλ AR3NA είπε ότι δεν ήθελε ένα στυλ σαπουνοπερέ αλλά ένα πιο συναισθηματικό. «Οι χαρακτήρες δεν είναι τυχάρπαστοι αλλα μοιράζονται τον κοινό κόσμο της μουσικής» εξήγησε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε ότι γράφει βιβλιό για τη μουσική παίρνοντας την έμπνευσή του κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ικαρία.

Κληθείς να τοποθετηθεί για τα ριάλιτι είπε ότι ο Έλληνας είναι ανυπόμονος και σαν τα πιθηκάκια που θέλουν να τα μάθουν όλα. «Είμαστε ανυπόμονος ο λαός και έχουμε πάντα ανάγκη για κάτι καινούργιο». Υπενθύμισε ότι ο ίδιος πήγε με σήριαλ απέναντι στον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή και έκανε διπλάσια νούμερα. «Είναι η στιγμή της αγωνίας που δεν θέλει να δει τα προβλήματα του, δεν είναι τίποτα, είναι χαοτικό». Όπως είπε, δε, στην Ελλάδα έχουμε τον θεό της τελευταίας στιγμής «που μας σώζει».

Υπενθύμισε, δε, ότι ο Καντ υποστήριζε ότι ο άνθρωπος που πίστευε ότι τα ξέρει όλα είναι βλαξ. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης