H Caitlyn Jenner αποκαλύπτει: Δεν ένιωθα άνετα στο σεξ με την Kris, ντυνόμουν σαν γυναίκα μπροστά της

H Caitlyn Jenner αποκαλύπτει: Δεν ένιωθα άνετα στο σεξ με την Kris, ντυνόμουν σαν γυναίκα μπροστά της

Στην αυτοβιογραφία της η 67χρονη προχωρά σε προσωπικές εξομολογήσεις και μιλά για το γάμο και τη ζωή της με την Kris Jenner - Εξοργισμένη η 61χρονη κάνει λόγο για «κατασκευασμένα» απομνημονεύματα

H Caitlyn Jenner αποκαλύπτει: Δεν ένιωθα άνετα στο σεξ με την Kris, ντυνόμουν σαν γυναίκα μπροστά της
Μπορεί να έμειναν για 22 χρόνια παντρεμένοι και να έκαναν δύο κόρες, ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ο άλλοτε χρυσός Ολυμπιονίκης Bruce Jenner και νυν Caitlyn Jenner, το σεξ με την πρώην γυναίκα του Kris δεν τον έκανε ποτέ να είναι 100% ο εαυτός του.  Η 67χρονη πλέον Caitlyn που έπειτα από την αλλαγή φύλου ζει ως γυναίκα στην αυτοβιογραφία της με τίτλο: «Τα μυστικά της ζωής μου» προχώρησε σε αρκετά προσωπικές αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική ζωή που είχε όταν ακόμη ως Bruce Jenner ήταν παντρεμένος με τη μητέρα των διάσημων αδερφών Kardashian.

Το περιοδικό «People» δημοσιεύει ένα απόσπασμα από τα όσα αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία της η Caitlyn και η Kris Jenner φαίνεται να πρωταγωνιστεί στις σελίδες του βιβλίου. «Ερωτευτήκαμε γρήγορα και έπειτα από επτά μήνες παντρευτήκαμε. Στην αρχή κάναμε καλό και συχνό σεξ» γράφει η Caitlyn σημειώνοντας πως ο έρωτας που έκανε με την τότε σύζυγό της είχει «πολλή αγάπη», ωστόσο «ποτέ δεν ένιωθε εντελώς άνετα με την πράξη».

Κλείσιμο


Στη συνέχεια η 67χρονη προχωρά σε περισσότερες αποκαλύψεις καθώς, σύμφωνα με τα όσα γράφει, η Kris γνώριζε για την ιδιαιτερότητά της και τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. «Πριν κάνουμε έρωτα για πρώτη φορά της είχα μιλήσει για τα θέματά μου. Αυτός ήταν πάντα και ο λόγος που τσακωνόμασταν. Επιμένει πως εξεπλάγη με την αλλαγή φύλου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε πραγματικά με εμένα» αναφέρει η Caitlyn. Την ώρα μάλιστα που η Kris εμφανιζόταν σοκαρισμένη από την αλλαγή φύλου του άλλοτε αγαπημένου της Bruce, η 67χρονη Caitlyn τη διαψεύδει αποκαλύπτοντας πως όχι μόνο της είχε μιλήσει ανοιχτά αλλά και ότι υπήρχαν φορές που ντυνόταν σαν γυναίκα μπροστά της. Υποστηρίζει μάλιστα ότι εξαιτίας ορμονών που έπαιρνε, όταν γνωρίστηκαν το 1990, το στήθος του ήταν αρκετά φουσκωμένο. 



Μάλιστα όσο τα χρόνια περνούσαν και η γυναίκα έμπαινε όλο και πιο πολύ μέσα της, ο Bruce -νυν Caitlyn- έκλεβε τα ρούχα και τα καλλυντικά από τη γυναίκα και τις κόρες της, Kylie και Kendall. Κάποτε η Kylie και η Kendall τον έπιασαν να δοκιμάζει γυναικεία ρούχα μπροστά σε μία κάμερα. 

Πάντως, η Caitlyn στο βίβλιο της παραδέχεται πως ο γάμος της με την Kris ήταν «υπέροχος».

Την ίδια ώρα η διάσημη μάνατζερ εμφανίζεται εξοργισμένη με το βιβλίο του πρώην άντρα της. «Δεν έχω ξαναυπάρξει τόσο θυμωμένη και απογοητευμένη» εμφανίζεται να λέει σε ένα από τα επόμενα επεισόδια του «Keeping Up With The Kardashians». Η 61χρονη μιλά στις κόρες της, Khloe και Kim, κάνοντας λόγο για «κατασκευασμένα» απομνημονεύματα.

Μάλιστα η Kris λέει πως διάβασε όλο το βιβλίο και όπως διαπίστωσε το μόνο καλό που είχε να πει για εκείνη ο πρώην άντρας και πατέρας των παιδιών της ήταν ότι «ήμουν πολύ κοινωνική κάποτε σε κάποιο πάρτι».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης