H Angelina Jolie ετοιμάζεται να παντρευτεί Βρετανό επιχειρηματία;

H Angelina Jolie ετοιμάζεται να παντρευτεί Βρετανό επιχειρηματία;

Τι λέει γι' αυτό ο Brad Pitt και ποιος είναι ο άντρας που φέρεται να της έκλεψε την καρδιά; 

H Angelina Jolie ετοιμάζεται να παντρευτεί Βρετανό επιχειρηματία;
Επτά μόλις μήνες μετά το διαζύγιο της χρονιάς και η Angelina Jolie φαίνεται έτοιμη να συνεχίσει τη ζωή της, σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα του εξωτερικού.

Το In Touch Weekly, έριξε τη «βόμβα» και σε σημερινό του δημοσίευμα αναφέρει πως η 41χρονη σταρ έχει ήδη αρχίσει τρυφερό ειδύλλιο με γοητευτικό άντρα και σκέφτεται μέχρι και το γάμο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει πηγή στο περιοδικό, «τα νέα έπιασαν τον Brad Pitt απροετοίμαστο. Εκείνος όχι μόνο δεν ήξερε πως η Angelina βγαίνει με κάποιον άλλον, αλλά ούτε φανταζόταν πως η πρώην αγαπημένη του συζητά μέχρι και το ενδεχόμενο του γάμου».

Κλείσιμο
Το εξώφυλλο του In Touch 




Η Angelina, εδώ και κάποιους μήνες βγαίνει με έναν Βρετανό γοητευτικό επιχειρηματία και φιλάνθρωπο, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως γνωρίστηκαν στο Λονδίνο από κοινούς φίλους. Ακόμη, όπως αναφέρει το περιβάλλον της δεν τον έχει γνωρίσει στα έξι παιδιά της, αλλά αυτό είναι κάτι που πιθανότατα δεν θα αργήσει να συμβεί.

Προς το παρόν πάντως, προτεραιότητα είναι τα αγγελούδια της, αλλά και το να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα του διαζυγίου και τις επιμέλειας των παιδιών με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt.

Από την άλλη, δημοσίευμα του, gossipcop, το οποίο επικαλείται πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού, αναφέρει πως αυτή η είδηση είναι «γελοία» και πως επτά μήνες μετά τον χωρισμό της η Angelina κάνει focus μόνο στα παιδιά της. 

Δείτε βίντεο: H Angelina Jolie ετοιμάζεται να παντρευτεί Βρετανό επιχειρηματία;






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης