Στέλιος Χανταμπάκης: Έπαιξα πολύ δίκαια, δεν πάτησα πάνω σε κάνεναν

Στέλιος Χανταμπάκης: Έπαιξα πολύ δίκαια, δεν πάτησα πάνω σε κάνεναν

Οι πρώτες δηλώσεις του παρουσιαστή μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι - Πώς αντέδρασε το Twitter με την αποχώρησή του; - Οι κινήσεις του Στέλιου Χανταμπάκη που ενόχλησαν μερίδα των τηλεθεατών

Στέλιος Χανταμπάκης: Έπαιξα πολύ δίκαια, δεν πάτησα πάνω σε κάνεναν
«Το Survivor σήμερα τελείωσε για μένα. Γυρίζω σε κάτι πάρα πολύ όμορφο. Στην οικογένειά μου. Ό,τι πιο όμορφο έχω στη ζωή μου. Νομίζω ότι φεύγω με πολύ όρεξη για να ομορφύνω στη ζωή μου σε όλα τα κομμάτια», ακούγεται να λέει ο Στέλιος Χανταμπάκης
αμέσως μετά την αποχώρησή του από το χθεσινό συμβούλιο του «Survivor».



Κλείσιμο

Ο παρουσιαστής και πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για την πορεία του στο παιχνίδι και εξήγησε πώς για ό,τι έκανε, υπήρχε λόγος. «Η σκέψη μου ότι όταν μίλησα, υπήρχε λόγος που το έκανα! Οποιαδήποτε στιγμή ήρθα σε κόντρα με κάποιον συμπαίκτη μου είναι επειδή δεν είχαμε την ίδια άποψη για το παιχνίδι. Δεν παίζαμε με τους ίδιους όρους, με τους ίδιους κανόνες και υπήρχε πραγματικός λόγος. 'Επαιξα με όλη μου τη δύναμη και πάρα πολύ τίμια. Δεν πάτησα σε κανέναν άλλον συμπαίκτη μου, ούτε αντίπαλο. Δεν με ένοιαξε καθόλου η πείνα, δεν με άγγιξε καθόλου το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν με ενοχλεί καθόλου που με κάποιους δεν ήρθα πολύ κοντά. Που δεν με συμπάθησαν γιατί ενδεχομένως είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες και βλέπουμε διαφορετικά το παιχνίδι. Για μένα το σημαντικότερο έπαθλο είναι η εκτίμηση του κόσμου και των ανθρώπων με τους οποίους συμβίωνα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο έπαθλο».

Όσον αφορά το μαγικό κοχύλι που έχει υποσχεθεί να φέρειστον γιο του, από το ταξίδι του στη... ζούγκλα, τόνισε: «Το καλύτερο θα είναι να το βρούμε μαζί και να του μεταφέρω ότι η αγάπη μου προς αυτόν είναι να τον κάνω δυνατό. Να καταφέρνει στη ζωή να περπατάει μόνος του χωρίς τη βοήθεια του μπαμπά του».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Στέλιου Χανταμπάκη που αποχώρησε από το συμβούλιο.
Ο παρουσιαστής και πρώην ποδοσφαιριστής κατάφερε να κερδίσει τους συμπαίκτες του αλλά κάποιες κινήσεις του στο παιχνίδι, φαίνεται ότι ενόχλησαν μερίδα τηλεθεατών.

Τόσο η ..ψηφοφορία που έστησε στην καλύβα των «Διάσημων» κρατώντας στα χέρια του το πάνω μέρος ενός μπικίνι, όσο και μία κίνηση που είχε κάνει σε αγώνα με αντίπαλο τον Κωνσταντίνο Βασάλο, είχαν θεωρηθεί προσβλητικές. Δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς όμως τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στο παιχνίδι καθώς και ότι σε κάθε επεισόδιο, προβάλλεται ένα μέρος της καθημερινότητας των παικτών και σίγουρα δεν έχουν καταγραφεί όλες οι κινήσεις τους και όλα όσα έχουν ειπωθεί μεταξύ τους.

Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο αρχηγός μίας κλίκας που αποτελείται από τον Bo, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Λάμπρο Χούτο και τη Λάουρα Νάργες. Ίσως να ενόχλησε το γεγονός ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε καταψηφίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο που είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στο παιχνίδι.

Δείτε βίντεο: Χανταμπάκης: «Έπαιξα τίμια» - Πάρτι «νίκης» στο twitter


Πώς σχολίασε το Twitter την αποχώρησή του;

Είναι γεγονός ότι πολλοί χρήστες στο Τwitter, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους με την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το «Survivor». Ο κυριότερος λόγος ήταν ότι πίστεψαν ότι με την αποχώρηση του μοντέλου και πατέρα δύο παιδιών «πλήγηκε» ο πυρήνας της κλίκας των «Διάσημων». Μένει να δούμε στα επόμενα επεισόδια, κατά πόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης κινούσε τα νήματα στο παιχνίδι και επηρέαζε τις ψήφους των συμπαικτών του.











Δείτε περισσότερα τα tweets

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης