Μένιος Φουρθιώτης στο «Όλα»: Ο καβγάς με τον Καρβέλα και οι εικόνες εξαθλίωσης του «Survivor»

Μένιος Φουρθιώτης στο «Όλα»: Ο καβγάς με τον Καρβέλα και οι εικόνες εξαθλίωσης του «Survivor»

Ο Μένιος Φουρθιώτης μιλάει για το «Star Academy», τη συνεργασία του με τους κριτές της επιτροπής του talent show, τον καβγά του με τον Νίκο Καρβέλα και τις εικόνες εξαθλίωσης, όπως λέει, που προβάλλονται μέσα από το «Survivor».

Μένιος Φουρθιώτης στο «Όλα»: Ο καβγάς με τον Καρβέλα και οι εικόνες εξαθλίωσης του «Survivor»
Ο Μένιος Φουρθιώτης, ήταν καλεσμένος στο «ΟΛα Ξεκόλλα» και μίλησε για το «Star Academy», τη συνεργασία του με τους κριτές της επιτροπής του talent show, τον καβγά του με τον Νίκο Καρβέλα και τις εικόνες εξαθλίωσης, όπως λέει, που προβάλλονται μέσα από το «Survivor».

«Ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κοντεύεις να με ξεπεράσεις»
, του είπε ο Θέμος με διάθεση για χιούμορ. «Εμένα μου έχουν βγάλει και σλόγκαν. Σιχαμένιος»
, απάντησε ο Μένιος Φουρθιώτης.
Κλείσιμο

Μιλώντας για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με τον Νίκο Καρβέλα, τόνισε:
«Τον Νίκο δεν τον τσιγκλάς και δεν του λες τι να κάνει με τίποτα!».

Η Άννα Βίσση δεν τον ηρεμεί; «Προσπαθεί», απάντησε ο Μένιος Φουρθιώτης. «Αυτοί οι δύο άνθρωποι θα είναι για πάντα μαζί. Ισόβια! Αγαπιούνται τρομερά. Σέβεται ο ένας τον άλλον».

Πώς έγινε η πρόταση στον Πέτρο Κωστόπουλο για να συμμετέχει στο «Star Academy»; «Είχε ήδη φύγει από τον Alpha...Eίναι κάτι που γούσταρε να το κάνει, γιατί έχει πολύ ωραίο λόγο ο Πέτρος. Και αντιμετωπίζει τους παίκτες με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια».

Τι έπαθε ο Πέτρος; «Δεν ξέρω! Τι να σου πω; Αλλάζουν οι άνθρωποι!».

Για τον καβγά που είχε με τον Νίκο Καρβέλα σε live του «Star Academy», είπε: «Επειδή ο Νίκος δεν γνωρίζει τους τηλεοπτικούς κανόνες. Είναι ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, ο οποίος όμως δεν ξέρει την τηλεόραση. Η τηλεόραση έχει ρόλους....Άρα δεν μπορείς να παρεξηγηθείς. Ο Νίκος είναι και έτσι πίσω από τις κάμερες». Και πρόσθεσε: «Δεν συγκρατήθηκα για να μην απαντήσω χοντρά. Συγκρατήθηκα για να μην φύγει και άλλο η συζήτηση και πούμε και άλλα πράγματα παρακάτω»

Τι έγινε στο διαφημιστικό διάλειμμα; «Άλλαξε! Σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Κοίταξε, επειδή εγώ backstage δεν κάνω! Άρα δεν ήμουν μπροστά. Τώρα τι είδαν και γράφτηκε; Εγώ δεν το είδα!», απάντησε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Δική του ήταν η ιδέα να συμμετέχουν η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας στην κριτική επιτροπή; «Από το 2001 που ξεκίνησαν τα μουσικά show, ;όποιον και αν ρωτήσεις από τον χώρο της τηλεόρασης, πάντα ήθελαν να έχουν τα δύο πιο λαμπερά ονόματα! Οι δύο άνθρωποι αυτοί ήταν ένα βήμα πριν υπογράψουν για το «The Voice'' που θα μετέδιδε το Star...Και οι δύο. Με τον Καπουτζίδη παρουσιαστή. Εκεί λοιπόν που ήταν να υπογράψουν στο Star, υπέγραψαν σε εμάς...Το κλειδί είναι στον κάθε επαγγελματία να του παρέχεις ό,τι σου ζητάει».

Είχαν τρελές οικονομικές απαιτήσεις; «Η αλήθεια ειναι ότι επειδή κάνω πολλές δουλειές, δεν έχω προλάβει ακόμα να ασχοληθώ με το οικονομικό κομμάτι του σταθμού!»

Κάνοντας ένα προσωπικό απολογισμό, είπε ότι το μεγαλύτερο λάθος του ήταν πριν δέκα χρόνια επειδή «πήραν τα μυαλά του αέρα». «Δέκα χρόνια πριν που άλλαξα τον επαγγελματικό προσανατολισμό μου. Γιατί δούλευα σαν δημοσιογράφος στην Τατιάνα. Εκεί ξέφυγα, πήραν τα μυαλά μου αέρα», τόνισε.

Για τη συνεργασία του με τη Τζούλια Αλεξανδράτου, είπε: «Σκεφτόμουν ότι θα κάνεις κάτι εσύ, εσένα αφορά και δεν αφορά εμένα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχα επιπτώσεις για τις πράξεις τις δικές σου. Ότι θα το πληρώσω και εγώ μετά. Λέω εντάξει. Εσύ το έκανες. Δική σου η ζωή».

Τότε είχε κλάψει; «Όχι! Δεν μπορείς να κλάψεις κάτι και να αλλάξεις κάτι. Δεν μπορώ να στεναχωρηθώ για κάτι που έχει γίνει!».

Μιλώντας για το «Survivor» είπε ότι δεν παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης. «Είναι ένα προϊόν που έχει και μία άλλη πλευρά. Είναι θεμιτό να παρακολουθούν τα παιδάκια την εικόνα εξαθλίωσης των παικτών στο παιχνίδι;...Όλο αυτό έχει από πίσω και άλλα πράγματα, τα οποία τα ξεχνάμε!...Δεν είναι ευχάριστο να διαβάζεις επιστολές καθηγητών που να λένε ότι τα παιδιά δεν διαβάζουν και παίζουν για ένα τοστ!», τόνισε ο Μένιος Φουρθιώτης στον Θέμο και τη Δούκισσα.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης