Νίκος Μακρόπουλος στο Όλα: Από την «Κρίση» και την «Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης», τώρα «Ζω αλλιώτικα»

Νίκος Μακρόπουλος στο Όλα: Από την «Κρίση» και την «Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης», τώρα «Ζω αλλιώτικα»

Ο κόσμος δεν έχει να φάει πόσο μάλλον να πιει, παραδέχθηκε ο τραγουδιστής - Το περιστατικό με τον θείο που χόρεψε «Τα πουλιά» με κωλοτούμπες

Νίκος Μακρόπουλος στο Όλα: Από την «Κρίση» και την «Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης», τώρα «Ζω αλλιώτικα»
Για την καριέρα του, το νέο του τραγούδι «Ζω αλλιώτικα», την κρίση στη νυχτερινή ζωή αλλά και τον θείο με τις κωλοτούμπες μίλησε στο Όλα Ξεκόλλα ο Νίκος Μαρκόπουλος

«Πέρασαμε από την "Κρίση", στην "Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης" και τώρα "Ζω αλλιώτικα"» παρατήρησε ο τραγουδιστής ο οποίος παραδέχθηκε ότι «και ο κλάδος ο δικός μας περνάει κρίση» γιατί «ο κόσμος δεν έχει να φάει πόσο μάλλον να πιει».

Αποκάλυψε ότι έκοψε το τσιγάρο για λόγους υγείας «και τώρα δεν υπάρχει πια κούραση».

Κλείσιμο
Μιλώντας για τις εμφανίσεις του στο Frangelico είπε ότι «κάναμε 69 εμφανίσεις μετρημένες» προσθέτοντας με νόημα «έτυχε».

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να είναι κριτής σε reality τραγουδιού είπε ότι «θα μπορούσα να είμαι αλλά είναι στενάχωρο το παιχνίδι με τα παιδιά. Είναι δύσκολο να πεις στον άλλο "δεν κάνεις". Δεν ξέρω πόσο μαλακός θα ήμουν με τα παιδιά».

Μιλώντας για το Rising Star είπε ότι υπάρχουν 3-4 εξαιρετικές φωνές υπενθυμίζοντας ότι ήταν αυτός που συνεργάστηκε πρώτος με το Νίκο Οικονομόπουλο.

Δήλωσε τηλεορασόπληκτος και αποκάλυψε ότι βλέπει όλα τα reality ενώ πρόβλεψε ότι στο Survivor νικητής θα είναι το φιλαράκι του ο Μπο με τον οποίο έχουν κάνει δύο τραγούδια μαζί.

Μιλώντας για το παρελθόν του και την καταγωγή του από την Κάτω Τούμπα είπε ότι «δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει φτάσει στην κορυφή εύκολα» προσθέτοντας ότι «δεν έχω φτάσει στην κορυφή ακόμα, προσπαθώ».



Κάποι στιγμή θυμήθηκε και ένα από τα πολλά ευτράπελα που έχει ζήσει στην πίστα: «Δούλευα στην Καλαμάτα και έρχεται το αφεντικό και μου λέει "έχω ένα θείο που χορεύει Τα πουλιά ψυχολογικά". Και βγαίνω στην πίστα και με το που ξεκινάει το τραγούδι ο θείος αρχίζει τις κωλοτούμπες στην πίστα. Μου πήρε ένα τέταρτο να συνεχίσω να τραγουδάω από τα γέλια».

Όσον αφορά την καριέρα του και το πώς κινήθηκε είπε ότι «εγώ ανέβηκα αμέριμνος στην καριέρα, χωρίς στρατηγική, σχέδιο και στόχους. Είχα σταυροδρόμια όπως να γίνω γυμναστής ή τραγουδιστής αλλά όχι σχέδιο».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης