Μενεγάκη για την «ψηφοφορία» του Χανταμπάκη: «Οι άντρες δεν πρέπει να φέρονται έτσι»

Μενεγάκη για την «ψηφοφορία» του Χανταμπάκη: «Οι άντρες δεν πρέπει να φέρονται έτσι»

Η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε από την...πλάκα που έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης εις βάρος της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Μενεγάκη για την «ψηφοφορία» του Χανταμπάκη: «Οι άντρες δεν πρέπει να φέρονται έτσι»
Η...ψηφοφορία που έστησε ο Στέλιος Χανταμπάκης στην καλύβα των «Διάσημων» ενόχλησε μερίδα των τηλεθεατών που εξέφρασαν στα social media τη δυσαρέσκεια τους για την...πλάκα που έκανε εις βάρος της συμπαίκτριας του, Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Κρατώντας το πάνω μέρος ενός ροζ μπικίνι, ο Στέλιος Χανταμπάκης μπήκε στον ρόλο του Σάκη Τανιμανίδη και ανακοίνωσε το όνομα που θα είναι υποψήφιο για αποχώρηση, στην... ψηφοφορία.

«Πρώτη ψήφος για σήμερα: Ειρήνη. Και το δέυτερο όνομα για σήμερα: Ειρήνη!», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης προκαλώντας τα γέλια των συμπαικτών του.

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι στεναχωριέται να βλέπει την Ειρήνη Παπαδοπούλου απομονωμένη από την υπόλοιπη ομάδα. «Εγώ στεναχωρήθηκα παιδιά! Να είσαι σε ένα απομονωμένο μέρος, να είσαι όπως τα παιδάκια που δεν τα παίζουν, αυτό είναι πολύ στενάχωρο. Ήταν που ήταν μισή μερίδα όταν μπήκε μέσα στο παιχνίδι, έμεινε πιο μισή».
Κλείσιμο

Όσο για την κίνηση του Στέλιου Χανταμπάκη, είπε: «Δεν είναι ωραία αυτά τα πράγματα να τα κάνει ένα άντρας για μία κοπέλα. Δεν είναι ωραία! Δεν νιώθω καθόλου καλά να τα βλέπω... Οι άντρες δεν πρέπει να φέρονται έτσι κατά τη γνώμη μου! Ο άντρας πρέπει να στέκεται στο ύψος του και να μην μπαίνει σε τέτοια πράγματα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης