Survivor: Η «απομόνωση» της Παπαδοπούλου, οι κόντρες των Μαχητών και ο Γιάννης Σπαλιάρας

Survivor: Η «απομόνωση» της Παπαδοπούλου, οι κόντρες των Μαχητών και ο Γιάννης Σπαλιάρας

Η παίκτρια των Διασήμων παραδέχτηκε πως με την ομάδα της την χωρίζει… άβυσσος και πως δεν έπαιξε επίτηδες, για να βοηθήσει τους Μαχητές – Ο Γιάννης είχε ουρήσει δίπλα στην καλύβα και γι’ αυτό τον διώξαμε, είπε σε κάποιο σημείο ο Χρανιώτης

Survivor: Η «απομόνωση» της Παπαδοπούλου, οι κόντρες των Μαχητών και ο Γιάννης Σπαλιάρας
Ένα  επεισόδιο αφιερωμένο στην… επεισοδιακή συμβίωση ήταν το χθεσινό στο Survivor, όπου είδαμε την
Ειρήνη Παπαδοπούλου να είναι σε πλήρη αποξένωση με την ομάδα της και τους Μαχητές
να συνεχίζουν την κόντρα μεταξύ των δύο υπο-ομάδων που έχουν δημιουργηθεί στο εσωτερικό τους, ενώ μάθαμε πως, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε, λέει, ουρήσει έξω από την καλύβα των
Κλείσιμο
Διασήμων και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τον «έστειλαν» στην αντίπαλη ομάδα. 

Στην απόπειρα διαλόγου που έκανε ο Λάμπρος Χούτος με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στους Διάσημους, την είδαμε να υποστηρίζει την άποψή της πως στην ομάδα κάποιοι επιβάλλουν την τακτική τους και πως η ίδια δεν θα γίνει υποχείριό τους. Πάνω στην κουβέντα, ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε πως μεταξύ άλλων, όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε ουρήσει έξω από την καλύβα τους και γι’ αυτό «τον έστειλαν» στους αντίπαλους. 



Λίγο αργότερα στο αγώνισμα, όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε πως πονάει και δεν θέλει να παίξει, η Παπαδοπούλου είπε κι εκείνη πως πονάει και έμεινε έξω.



Εν τω μεταξύ στους Μαχητές, η κόντρα για το ποιοι και πώς ψηφίστηκαν συνεχίστηκε με τον Πάνο Αργιανίδη και τον Κωνσταντίνο Βασσάλο να έχουν παράπονα από τα δύο κορίτσια της ομάδας πως δεν κάνουν τίποτα. Ο Γιάννης Σπαλιάρας επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία πάντως, αν και έδειξε πως έχει έρθει αρκετά κοντά με τον Ορέστη Τσανγκ, ο οποίος είπε πως έχει πάρει πολλά από τον Γιάννη. Επίσης έμαθε στην καινούρια του ομάδα μερικά «κόλπα» για το μαγείρεμα της καρύδας που είχε δει να κάνουν οι Διάσημοι.



Το αγώνισμα είχε έπαθλο την επικοινωνία και το κέρδισαν οι Μαχητές, αρκετά εύκολα, με σκορ 10-4 και έναν πολύ φανατισμένο Σπαλιάρα στον πάγκο που προκάλεσε την οργή του Κώστα Κοκκινάκη και είχαν μεταξύ τους ένα μικροεπεισόδιο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μπο συντάχθηκαν με τον Κοκκινάκη, θεωρώντας πως ο Σπαλιάρας ήταν εριστικός χωρίς λόγο απέναντί τους.





Στη συνέχεια οι Μαχητές είδαν μηνύματα από τις οικογένειές τους, με την συγκίνηση να είναι έντονη.



Στους Διάσημους είδαμε την Ειρήνη να παραμένει απομονωμένη από τους υπολοίπους, ενώ στο παιχνίδι γνώσεων που ακολούθησε η ίδια τραγούδησε στον Σάκη Τανιμανίδη: «Ψυχολογικά, δεν είμαι καλά», με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και την ένταση να είναι φανερή.
Στο τρέιλερ εξάλλου του σημερινού επεισοδίου βλέπουμε την κατάσταση μεταξύ της ίδιας και των συμπαικτών της να χειροτερεύει ακόμα περισσότερο…



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης