Δήμητρα Αλεξανδράκη στο «Όλα»: «Γιατί αποχώρησα από το Madwalk»

Δήμητρα Αλεξανδράκη στο «Όλα»: «Γιατί αποχώρησα από το Madwalk»

Ο καβγάς της με επιχειρηματία - σχεδιαστή στο Madwalk και η αποχώρησή της από το show, ο λόγος που αρνήθηκε να συμμετέχει στο Survivor, ο έρωτας με τον σύντροφό της και η φιλία της με τον Bo και τον Γιάννη Σπαλιάρα

Δήμητρα Αλεξανδράκη στο «Όλα»: «Γιατί αποχώρησα από το Madwalk»
Έξαλλη αποχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη από την πασαρέλα του Madwalk, μετά από καβγά που είχε με επιχειρηματία και σχεδιαστή του brand με το οποίο επρόκειτο να συνεργαστεί.

Το μοντέλο τελικά δεν εμφανίστηκε ποτέ στην πασαρέλα του show και με μία ανάρτησή της στα social media, εξαπέλυσε επίθεση εις βάρος σχεδιαστή, γιατί όπως ισχυρίζεται της είπε να μην μιλάει με το σύντροφό της στο κινητό όταν βρίσκεται στα καμαρίνια.

Τελικά τι έγινε στα Madwalk και αποχώρησε; «
Κάναμε πρόβες για τρεις ημέρες...Όταν είσαι ένα εργαλείο στη δουλειά για έναν άνθρωπο, εκείνος θα πρέπει να σου φέρεται αναλόγως και να σε σέβεται. Όταν μία ώρα πριν από το show ο άνθρωπος αυτός με απειλεί λέγοντας μου: ''Ή θα κάνεις αυτό ή θα φύγεις''. Τι περιμένει; Να κάτσω;»,
Κλείσιμο
είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Και συνέχισε λέγοντας:
«Εγώ μιλούσα με τα άλλα κορίτσια για τον σύντροφό μου και άκουσα ένα σχόλιο του τύπου: ''Όκ, εσείς έχετε τους τέλειους''. Ξαφνικά εκεί που μιλάω με τον σύντροφό μου στο ''Facetime'' ακούω τα ουρλιαχτά του επιχειρηματία που έχει το brand. ''Βγες έξω'' μου φώναζε. Του λέω: ''ok! Hρέμησε! Θα βγω έξω!''. Βγαίνω έξω, συνέχιζοντας να μιλάω με τον σύντροφό μου. Του το κλείνω μετά, ξαναμπάινω μέσα».

Λίγο αργότερα ο σύντροφός της, την κάλεσε για δεύτερη φορά. «Εκεί που μιλούσαμε και γελούσαμε, τον επιχειρηματία τον ενόχλησε τον γέλιο μου. Ξαφνικά τον πιάνει μία κρίση και ούρλιαζε. ''Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς με τον γκόμενο σου'', μου έλεγε. ''Αλεξανδράκη ή θα περάσεις έξω ή θα φύγεις από το show'', μου είπε....Τότε αποχώρησα. Τον ενόχλησε που μιλούσα με τον σύντροφό μου!».

Όπως αποκάλυψε στο show είχε συμμετέχει αφιλοκερδώς. «Δεν ήθελα χρηματική αμοιβή. Θα μου έδιναν μόνο το ρούχο!», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Για την ανάρτηση που έκανε στα social media, τόνισε: «Όταν έκανα την ανάρτηση με κάλεσαν γνωστές κοπέλες μοντέλα και μου είπαν ότι τους έχει κάνει ακριβώς το ίδιο!».

Μετάνιωσε που αντέδρασε έτσι; «Δεν μετανιώνω γιατί δεν μου φέρθηκαν καλά...Θέλω ο επιχειρηματίας να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη, όπως με προσέβαλε δημόσια!», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στην ανάρτηση της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητα του σχεδιαστή. «Προσωπικά υποστηρίζω φανατικά τις προτιμήσεις του κάθε ανθρώπου. Αλλά όταν ο άλλος μου βγάζει μία κακιά σεξιστική συμπεριφορά, επειδή έχει τα ψυχολογικά του...Δεν θα κάνω τον  ψυχολόγο του, ούτε θύμα του θα γίνω...Το έκανα γιατί νωρίτερα έβγαλε μία ζήλεια!», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.




«΄Ηθελα να πάω στο ''Survivor''»
Ισχύει ότι είχε δεχτεί πρόταση να πάει στο «Survivor»; «Η αλήθεια είναι ότι είπα ναι στο Survivor όταν μου είχε γίνει η πρόταση. Ήθελα πάρα πολύ να πάω. Οι δοκιμασίες μου αρέσουν πάρα πολύ», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Μόνο που στο ''Survivor'' θα ήσουν και χωρίς φαγητό!»
, της είπε η Δούκισσα. «Μην νομίζεις και πριν το Madwalk τρεις μέρες χωρίς φαγητό ήμουν. Το μόνο εύκολο για μένα στο ''Survivor'' θα ήταν το φαγητό. Και πριν απο φωτογραφίσεις δεν τρώω. Τρεις ημέρες κάνω να φάω. Οπότε το ''Survivor'' θα μου ήταν ταμάμ. Στην πορεία όμως είπα ''όχι''. To θεώρησα άδικο να αφήσω τον σύντροφό για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενώ εκείνος τα τελευταία τρία χρόνια είναι δίπλα μου και με στηρίζει στα πάντα!», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Μάλιστα παράδεχτηκε ότι υποστηρίζει την ομάδα των «Διάσημων» γιατί τους περισσότερους τους γνωρίζει από κοντά. «Με τον Bo έχουμε κάνει μαζί βίντεο κλιπ, έχουμε συνεργαστεί, είμαστε φίλοι. Είναι μία γλύκα. Ο Σπαλιάρας είναι σαν ένα μικρό παιδί. Είμαστε φίλοι χρόνια. Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Πώς και δεν αναπτύχθηκε κάποιο φλερτ μεταξύ τους; «Εγώ τον Σπαλιάρα τον βλέπω σαν άντρα Barbie. Εμένα οι άντρες barbie δεν μου αρέσουν. Ο Σπαλιάρας θα κάτσει πιο πολύ ώρα στον καθρέφτη από ότι θα κάτσω εγώ!», απάντησε.

 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης