Survivor: Μπηχτές, ίντριγκες, ένας καβγάς και τρεις υποψήφιοι Μαχητές

Survivor: Μπηχτές, ίντριγκες, ένας καβγάς και τρεις υποψήφιοι Μαχητές

Άναυδος ο Γιάννης Σπαλιάρας παρακολούθησε την νέα του ομάδα να... γίνεται μπίλιες, λίγο πριν το Συμβούλιο του Νησιού - Ότι καταπιέζεται στους Διάσημους, είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, «δείχνοντας» κλίκα

Survivor: Μπηχτές, ίντριγκες, ένας καβγάς και τρεις υποψήφιοι Μαχητές
Με ίντριγκες, καβγάδες και μπηχτές συνεχίστηκε χθες το Survivor, καθώς οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για την ασυλία, σε ένα ακόμα «ήπιο» αγώνισμα, όπου έπρεπε να φτιάξουν ένα δύσκολο παζλ. 

Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, που κέρδισαν με 10-9 οι Διάσημοι, στέλνοντας τους επτά πλέον, με την προσθήκη του Γιάννη Σπαλιάρα, Μαχητές στο Συμβούλιο του Νησιού.

Είχε προηγηθεί η πρώτη μέρα του Γιάννη Σπαλιάρα στη νέα του ομάδα, καθώς τον είδαμε να προσπαθεί να μάθει λίγο καλύτερα τους συμπαίκτες του και να τον μάθουν κι αυτοί, ενώ με χιούμορ και αισιοδοξία, επιχείρησε να τους ανεβάσει την ψυχολογία μετά τις συνεχόμενες ήττες. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον παρουσιαστή του παιχνιδιού, απάντησε πως πάντα οι φίλοι του ήταν απλά παιδιά, και όχι celebrities, γεγονός που σχολιάστηκε από την ομάδα των Διασήμων.

Κλείσιμο




Ο αγώνας για την ατομική ασυλία μεταξύ των έξι Μαχητών - εξαιρέθηκε ο Σπαλιάρας που έχει ασυλία έτσι κι αλλιώς λόγω της «μεταγραφής» του - έφερε για πρώτη φορά νικήτρια την «συνήθη υποψήφια» Ελισάβετ και τον «συνήθη νικητή» Τσανγκ και κάπου εκεί ξέσπασε ο μεγάλος καβγάς. Μισθοφόρος και προπονητής ράγκμπι άρχισαν να αλληλοκατηγορούνται για κλίκες, στρατηγικές, τακτικισμούς με την ένταση να φτάνει στο κόκκινο και τον Γιάννη Σπαλιάρα να παρακολουθεί αμήχανος την νέα του ομάδα, που διατείνεται πως είναι οικογένεια, μετά το τροχαίο, να... αλληλοσπαράσσεται. 


Κάπως έτσι φτάσαμε στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου την σκυτάλη στις μπηχτές και την ίντριγκα πήραν οι Διάσημοι, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να δηλώνει πως ίσως ήταν καλύτερα με τους Μαχητές, καθώς στην τωρινή της ομάδα αναγκάζεται να καταπιέζεται και να μην είναι ο εαυτός της. Οι συμπαίκτες της δήλωσαν έκπληκτοι από το γεγονός και την «προκάλεσαν» ό,τι έχει να πει να το πει ανοιχτά, οπότε η συνέχεια αναμένεται στην παραλία και στα επόμενα επεισόδια. 



Τελικά, η κάλπη των Μαχητών ανέδειξε υποψήφιο τον Πάνο Αργιαννίδη, τον μάνατζερ ράγκμπι που είναι συνεχώς τραυματίας από την αρχή του παιχνιδιού, με 4 ψήφους, ενώ 3 πήρε η Σάρα. Αντί όμως, όπως είχαμε συνηθίσει από την τακτική των ομάδων μέχρι τώρα να είναι αυτή η δεύτερη υποψήφια, τα δεδομένα αυτή τη φορά άλλαξαν. Η Ελισάβετ υπέδειξε ως υποψήφιο τον Κωνσταντίνο Βασσάλο, λέγοντας πως δεν μπορεί να ψηφίσει την Σάρα, που είναι η σύμμαχός της στο παιχνίδι και πως ο Βασσάλος ήταν πιο αδύναμος αγωνιστικά από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο αυτή την εβδομάδα. Ακολούθησε ο Τσανγκ, που όπως είπε και ο ίδιος, άλλαξε την ψήφο του και υπέδειξε τον Αναγνωστόπουλο ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, καθώς και εκείνος, είπε, τον είχε ψηφίσει.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης