Σόφη Πασχάλη στο Όλα: Μου είπαν «ψόφα» για τον «Ντάνο» - Το bullying που δέχομαι είναι σαν βιασμός

Σόφη Πασχάλη στο Όλα: Μου είπαν «ψόφα» για τον «Ντάνο» - Το bullying που δέχομαι είναι σαν βιασμός

Υποστήριξε ότι το περιστατικό με το ψάρι ήταν ένα παράδειγμα - Είπε ότι δεν αντέχει τις άσχημες σχέσεις - Αποκάλυψε ότι πήγε στον Άγιο Δομίνικο για να γράψει ένα βιβλίο

Σόφη Πασχάλη στο Όλα: Μου είπαν «ψόφα» για τον «Ντάνο» - Το bullying που δέχομαι είναι σαν βιασμός
Για την εμπειρία της στο Survivor, τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τις αντιδράσεις που βίωσε στην Αθήνα με την επιστροφή της αλλά και το βιβλίο που ετοιμάζει μίλησε η Σόφη Πασχάλη στο Όλα Ξεκόλλα.

Όπως είπε μετά την επιστροφή της από το Survivor «συνεχίζεται μια δοκιμασία γιατί εδώ είδα έναν πανικό όταν επέστρεψα».

«Εδώ είναι πιο άγριος τόπος αν και εκεί τα πράγματα ήταν δύσκολα γιατί ό,τι γίνεται, γίνεται τεράστιο λόγω της πείνας» είπε η γυμνάστρια.

Κλείσιμο
Μιλώντας για το περιστατικό με το ψάρι είπε ότι ήταν ένα παράδειγμα προσθέτοντας ότι «δεν μπορώ να μιλήσω για το γεγονός γιατί έχουμε συμφωνήσει να μην το αποκαλύψουμε επειδή δεν υπάρχει σε κάμερα».

«Το πρόβλημα δεν ήταν το ψάρι, ήταν ένα παράδειγμα για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Πού να ξέρω ότι θα ασχοληθούν με το παράδειγμα, και όχι με την ουσία» πρόσθεσε.

Όπως αποκάλυψε, είδε τι συνέβη όταν άνοιξε το κινητό της μόλις επέστρεψε. «Δεν καταλάβαινα τη φρενίτιδα και τον πανικό. Μου έλεγαν μέχρι να ψοφήσω, γιατί μιλάω έτσι για τον Αγγελόπουλο» είπε. Υποστήριξε ότι μιλούσε για τον «Ντάνο» επειδή αυτό με ρωτούσε ο δημοσιογράφος που μου έπαιρνε συνέντευξη στο παιχνίδι. «Αν με ρωτούσαν για την Ευρυδίκη, απαντούσα για την Ευρυδίκη».

«Θέλω να θυμάμαι μόνο τα καλά και όχι τα κακά. Εκτιμάς τη στέγη που έχεις και διαπιστώνεις ότι είμαστε αχόρταγοι, τα έχουμε όλα, αλλά θέλουμε κι άλλα» είπε για το μάθημα που πήρε από το παιχνίδι.

«Το τι λέγαμε για το φαγητό δεν το φαντάζεστε. Αυτό που κυριαρχούσε ήταν ό,τι είχε να κάνει με τη σοκολάτα» είπε η Σόφη Πασχάλη λέγοντας ότι ο Σπαλιάρας τους τρέλαινε όλους με τις περιγραφές του.



Απαντώντας στα σενάρια περί εγκυμοσύνων, σεξ και ερωτικών επαφών η Σόφη Πασχάλη είπε ότι δεν είναι δυνατόν να μείνει κάποια έγκυος στο παιχνίδι γιατί η περίοδος κόβεται εκεί.

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον άλλο ερωτικά. Ήμασταν σαν ένα φύλο. Δεν κοιτάς ούτε καν τα σημεία. Αφού να σκεφτείτε ότι ο κύριος 4.000, ούτε καν το σκέφτεται!» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, ο κόσμος ασχολείται με τα ασήμαντα, γιατί εκεί τα πράγματα μεγεθύνονται. «Το πρόβλημα ίσως δημιουργήθηκε στους Διάσημους γιατί είχαμε κανόνα που έλεγε ό,τι βρίσκεις σε φαγητό, το δίνεις στην ομάδα» εξήγησε.

Η ίδια υποστήριξε ότι «δεν ήμουν ποτέ εγώ το πρόβλημα στην ομάδα».

«Αν ήθελα να μείνω, ήξερα ότι δεν θα έπρεπε να μιλάω» πρόσθεσε και σημείωσε ότι «το πρόβλημα με τους τσακωμούς προέκυψε μεταξύ των ανδρών και όχι των γυναικών».

«Υπάρχουν κλίκες μεταξύ των ανδρών, αλλά αυτό δεν είναι παράλογο» συμπλήρωσε.

«Στο παιχνίδι αυτό θέλεις, δεν θέλεις, το συναίσθημα θα μιλήσει» συνέχισε εξηγώντας τις αντιδράσεις της ίδιας όσο και των συμπαιχτών της. 

Απευθυνόμενη στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη - αν θα μπορούσε να την ακούσει - είπε ότι θα πρέπει να απομονωθεί και να κλειστεί στον εαυτό της.



Για την απόδοσή της στα παιχνίδια είπε ότι αρχικά δεν ήθελε να τρέχει γιατί φοβόταν για τα πόδια της αλλά ήταν επιτυχημένη γιατί ήταν καλή στο στόχο λόγω της γιόγκα.

«Εξ ου και μου έδωσαν το παρατσούκλι "δολοφόνος"» πρόσθεσε.

«Ήταν η ώρα μου να φύγω γιατί εγώ δεν αντέχω τις διχόνοιες και ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά» είπε για την αποχώρησή της λέγοντας ότι τα πράγματα εκεί ήταν πιο δύσκολα από ό,τι περίμενα. «Εκεί αναπτύσσονται ζωώδη ένστικτα λόγω των καταστάσεων» πρόσθεσε.

«Ίδια κοινωνία είναι πάντως, απλά σε μικρότερο βαθμό. Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο με τον οποίο έχεις μεγαλώσει».

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί έχει πέσει η προσοχή στον Γιώργο Αγγελόπουλο είπε ότι «δεν το ξέρω, αλλά όλοι εκεί είχαμε ρόλους». 

Υποστήριξε ότι «τσαλακώθηκε» στο παιχνίδι αλλά αυτό δεν το φοβόταν από την αρχή ενώ αποκάλυψε ότι πήγε στον Άγιο Δομίνικο «για να γράψω βιβλίο σχετικά με το πώς σκέφτεται ο άνθρωπος».

Στην ερώτηση «τι είναι αυτό που δεν αντέχει» απάντησε ότι «δεν αντέχω τις άσχημες σχέσεις. Αντέχω τον πόνο, την πείνα, το bullying, τον βιασμό που γίνεται τώρα, τις κακουχίες».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης