Γεμάτη μελανιές η Nicole Kidman από το «άγριο σεξ» με συμπρωταγωνιστή της

Γεμάτη μελανιές η Nicole Kidman από το «άγριο σεξ» με συμπρωταγωνιστή της

Ο σύζυγός της Keith Urban, έχει σοκαριστεί από τα σημάδια στο κορμί της

Γεμάτη μελανιές η Nicole Kidman από το «άγριο σεξ» με συμπρωταγωνιστή της
Ακόμα και τη σωματική της ακεραιότητα φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να ρισκάρει η Nicole Kidman για τις ανάγκες της τέχνης της, αφού καθημερινά επιστρέφει από τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς όπου πρωταγωνιστεί, γεμάτη μελανιές από την κορφή μέχρι τα νύχια.

Η ηθοποιός, που υποδύεται μία από τις ηρωίδες της νέας σειράς του HBO «Big Little Lies», η οποία είναι παντρεμένη με έναν ιδιαίτερα βίαιο σύζυγο, παίρνει - όπως φαίνεται - πολύ σοβαρά τον ρόλο της και δεν φοβάται να πονέσει ώστε οι σκηνές της κακοποίησής της να είναι πιο ρεαλιστικές.

Κλείσιμο


Τα σημάδια που αφήνει στο κορμί της ο τηλεοπτικός της σύζυγος (Alexander Skarsgård) στις σκηνές άγριου σεξ αλλά βίαιης συμπεριφοράς απέναντί της, έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα τον πραγματικό της σύζυγο Keith Urban, σύμφωνα με την ίδια την 49χρονη ηθοποιό. 

«Ο Keith σοκαρίστηκε όταν με είδε να γυρίζω σπίτι γεμάτη σημάδια από τα γυρίσματα. Σε κάποιο σημείο, μου είπε: "Θα φωτογραφίσω την πλάτη σου γιατί είναι γεμάτη πελώριες, σκούρες μελανιές"», ανέφερε η σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή της, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι ο άντρας της αισθάνεται και περηφάνια, αφού η σύζυγός του είναι «αληθινή καλλιτέχνιδα».

Στο πετυχημένο σόου, η Kidman υποδύεται τη Celeste, μια μητέρα διδύμων που είναι εγκλωβισμένη σε μια σχέση κακοποίησης με τον σύζυγό της, παρόλο που όλος ο περίγυρός τους πιστεύει ότι πρόκειται για το ιδανικό ζευγάρι.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης