Ελένη Δάρρα: «Εχασα 8 κιλά και τούφες από τα μαλλιά μου»

Ελένη Δάρρα: «Εχασα 8 κιλά και τούφες από τα μαλλιά μου»

Η Πατρινή γυμνάστρια έβλεπε φανατικά τα προηγούμενα ριάλιτι επιβίωσης και όταν πέτυχε τυχαία το σποτ που διαφήμιζε την επιστροφή του στην ελληνική τηλεόραση, της ξύπνησε το «μικρόβιο». 

Ελένη Δάρρα: «Εχασα  8 κιλά  και τούφες από τα μαλλιά μου»
«Ετσι, όπως ήμασταν μαζεμένοι παρέα σε φιλικό σπίτι βλέπω τη διαφήμιση, πετάγομαι και λέω στον άντρα μου: “Θέλω να πάω στο “Survivor”. Τελικά εκείνος με παρότρυνε να το κάνω. Την αίτηση για τη συμμετοχή μου τη συμπλήρωσε ο σύζυγός μου!», λέει η Ελένη Δάρρα στο «thema people». Από τη μία ημέρα στην άλλη βρέθηκε στον μακρινό Αγιο Δομίνικο και έπρεπε να συμβιώσει με ανθρώπους που δεν γνώριζε, τους επονομαζόμενους «Μαχητές». «Μπήκα πολύ διερευνητικά στην ομάδα των “Μαχητών”. Στην πορεία, επειδή είναι δύσκολη η συμβίωση με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, σε ένα περιβάλλον επίσης άγνωστο, απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα. Το πάλεψα όμως και τελικά έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Το “Survivor” μου άφησε μια γλυκιά γεύση και σίγουρα ήταν η πιο δυνατή εμπειρία της ζωής μου».

Πιστεύει ότι ο Ορέστης Τσανγκ και ο μάνατζερ του ράγκμπι, Πάνος Αργιαννίδης έχουν στοχοποιήσει τα κορίτσια της ομάδας; «Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ο Ορέστης και ο Πάνος ψηφίζουν τα κορίτσια. Δεν ξέρω αν είναι θέμα τακτικής. Αυτό που έχω να πω για τον Πάνο και τον Ορέστη είναι ότι δεν είναι και τόσο σταθεροί. Χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό. Ολοι γνωρίζουμε ότι οι ομάδες κάποια στιγμή θα καταλήξουν σε μονάδες στο “Survivor”. O καθένας, όπως το καταλαβαίνει, προσπαθεί να εξασφαλίσει το μέλλον του στο παιχνίδι. Για να είμαστε, όμως, ειλικρινείς, υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά κριτήρια στον τρόπο που ψηφίζουν. Για την περίπτωση του Τσανγκ, που ψηφίζει επανειλημμένως την Ελισάβετ, μπορεί να είναι άσχημο, αλλά έχει μια λογική. Είναι προτιμότερο να ψηφίσει την Ελισάβετ από το να ψηφίσει τον Μάριο, τον Κώστα ή την Ειρήνη».

Οι 40 ημέρες που γνωρίζει την Ειρήνη Κολιδά ήταν αρκετές για να την κατατάξει στους φίλους της. Η φιλία τους ξεκίνησε από έναν τσακωμό. «Χάρη σε αυτόν τον καβγά ειπώθηκαν κάποια πράγματα που μας βοήθησαν να θέσουμε γερές βάσεις για τη φιλία μας. Η αλήθεια είναι ότι είναι μικρό το χρονικό διάστημα που γνωρίζω την Ειρήνη. Από την άλλη, όμως, ζήσαμε μια απίστευτη εμπειρία ζωής. Είμαστε και οι δύο μητέρες, έχουμε περάσει ατελείωτα βράδια να συζητάμε γιατί καταλαβαίναμε η μία την άλλη. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μια πολύ δυνατή παίκτρια. Ημασταν μέρα-νύχτα μαζί».

Κλείσιμο

«Η σκέψη μου ήταν στην οικογένειά μου»

Οσο βρισκόταν στον Αγιο Δομίνικο, είτε περνούσε εμπόδια στα αγωνίσματα είτε άραζε στην παραλία, η σκέψη της βρισκόταν στην οικογένειά της, στον σύζυγό της και στην 3,5 ετών κορούλα της. Σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει και να γυρίσει στο σπίτι της; «Βγήκα από το παιχνίδι μείον οχτώ κιλά. Ακόμα νιώθω αδύναμη, έχασα τούφες από τα μαλλιά μου, τα δόντια μου έχουν αποκτήσει μια ευαισθησία. Και έμεινα μόνο 40 μέρες. Δεν θα τα παρατούσα, όμως, όσο και να με κατέβαλε ψυχολογικά η σκέψη των δικών μου. Γιατί θα ήθελα το παιδί μου να με έχει ως πρότυπο. Δεν θα ήθελα να της δείξω ότι είμαι μια μαχήτρια που αφήνει τον αγώνα στη μέση. Υπήρξαν στιγμές που έκλαιγα και αγκάλιαζα σφιχτά την τσάντα-μαξιλάρι μου το βράδυ, όταν δεν κατέγραφαν οι κάμερες. Αλλά και σε εκείνη έλειψα πάρα πολύ. Οταν επέστρεψα στο σπίτι κοιμόταν και δεν ήθελα να την ξυπνήσω. Οταν με είδε, έτρεξε στην αγκαλιά μου και από εκείνη τη στιγμή δεν έχει φύγει από πάνω μου», λέει η γυμνάστρια Ελένη Δάρρα στο Thema People.

«Δεν κοιμάμαι! Δεν μπορώ να συνηθίσω το στρώμα»
Τι και αν κοιμόταν επάνω σε ξύλινες σανίδες, υποσιτιζόταν και είχε για μαξιλάρι το σακίδιό της; Η Ελένη Δάρρα θα επέστρεφε χωρίς δεύτερη σκέψη στην παραλία των Μαχητών. «Αντεχα άλλο τόσο! Και την πείνα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με την προσωπική μας υγιεινή. Σήμερα θα έμπαινα ξανά στο παιχνίδι. Θα ήθελα να ζήσω κι άλλες εμπειρίες», λέει. Η όρεξή της δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα ενώ αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τον ύπνο μετά την αποχώρησή της. Οπως εμφατικά λέει, δεν μπορεί να συνηθίσει ακόμα την άνεση του κρεβατιού της: «Φαντάσου την επόμενη μέρα μετά την αποχώρησή μου από το συμβούλιο δεν έφαγα πρωινό. Ημουν τόσο στεναχωρημένη που έφυγα από το παιχνίδι. Ακόμα, όμως, το στομάχι μου δεν έχει συνέλθει. Προς το παρόν αρκούμαι στο να τρώω πολύ λίγο. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου όμως είναι ο ύπνος. Εχουν περάσει τόσες μέρες και δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Δεν αντέχω το στρώμα και μου λείπει η τσάντα-μαξιλάρι», δηλώνει η Ελένη Δάρρα.

Τη ρωτώ πώς την υποδέχτηκε ο κόσμος στην Πάτρα. «Ακόμα δεν έχω καταλάβει την επιτυχία του ‘’Survivor’’ . Ξέρεις γιατί; Γράφω τόσο χάλια στην κάμερα που ο κόσμος δεν με αναγνωρίζει. [γελάει] Το λέω ειλικρινά. Χτες που κατέβηκα στο κέντρο άκουσα κάποιον να λέει στους φίλους του: “Ρε παιδιά, αυτή μοιάζει με τη Δάρρα”. Και του λέει ο άλλος: “Η Δάρρα είναι άσχημη, αυτή είναι όμορφη”. Ούτε εγώ δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Δεν σου κρύβω ότι στεναχωρήθηκα όταν με είδα στην τηλεόραση. Και έχω δει μόνο ένα επεισόδιο. Εντάξει, δεν είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης. Ειδικά στην αρχή δεν ήμουν ο εαυτός μου στο παιχνίδι. Στη συνέχεια εξοικειώθηκα με τις κάμερες κaι έδειξα ποια είμαι. Μέχρι τα τελευταία επεισόδια οι τηλεθεατές έβλεπαν μια Ελένη ταλαιπωρημένη από προβλήματα υγείας. Απλώς δεν ήθελα να φανούν για να μην τρελαθεί η οικογένειά μου. Πέρασα αλλεργίες, μολύνσεις, γαστρεντερίτιδες, έβγαλα έρπη. Επαιρνα αντιισταμινικά που με έριχναν και στα αγωνίσματα. Πάνω που είχα βρει τον εαυτό μου, αποχώρησα».

Το χρηματικό έπαθλο υπήρξε κίνητρο για να υπομείνει τις σκληρές συνθήκες του παιχνιδιού; «Σίγουρα. Ποιος δεν θα το σκεφτόταν το έπαθλο σήμερα που τα χρήματα είναι δυσεύρετα; Ενα τέτοιο έπαθλο σου λύνει το οικονομικό πρόβλημα. Μάλιστα σκεφτόμουν και πώς θα το αξιοποιούσα. Θα άνοιγα ένα στούντιο για personal training και ομαδικά προγράμματα γυμναστικής».


«Στεναχωριόμουν όταν οι Διάσημοι δεν έτρωγαν»

Για την Ελένη μεγαλύτερη σημασία από τις κλίκες, τις τακτικές και το χρηματικό έπαθλο έχει ο συνάνθρωπος. Στεναχωριόταν κάθε φορά που η ομάδα των Διάσημων έχανε κάποιο έπαθλο φαγητού και αν οι κανονισμοί του παιχνιδιού το επέτρεπαν, θα μοιραζόταν την μερίδα της με τους αντιπάλους. «Είμαστε όλοι άνθρωποι και περάσαμε τις ίδιες δυσκολίες. Προσωπικά στεναχωριόμουν όταν δεν έτρωγαν οι Διάσημοι. Αν μπορούσα να μοιραστώ το φαγητό μου με τον Μπο ή με τον Σπαλιάρα, που έχει μείνει μισός, θα το έκανα ευχαρίστως», λέει.
Πιστεύει ότι οι Διάσημοι έχουν καταφέρει να κερδίσουν περισσότερο τη συμπάθεια των τηλεθεατών; «Δεν έχω εικόνα. Το μόνο που έχω δει στο Διαδίκτυο είναι όσα έχουν φτιάξει για να μας τρολάρουν. [γελάει] Υπάρχουν χαρακτήρες και από τις δύο ομάδες που νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα συμπαθείς ή αθλητικοί παίκτες. Οπότε μάλλον πενήντα-πενήντα το βλέπω!», απαντά.

Ποιον συμπαθεί και ποιον αντιπαθεί περισσότερο από τους αντίπαλους παίκτες; «Συμπαθώ πάρα πολύ τον Μπο. Καλά δεν μιλάω για τον Αγγελόπουλο γιατί ήμασταν και συμπαίκτες. Από το λίγο που τον γνώρισα μου ήταν συμπαθής. Πάντως πιστεύω ότι ήταν μεγάλη απώλεια για τους Μαχητές. Από την αρχή αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν πολύ δυνατό παίκτη. Θυμάμαι ότι είπα στους συμπαίκτες μου: “Κάναμε ένα πολύ καλό "δώρο" στους αντιπάλους μας και αυτό το λάθος θα μας κυνηγάει μέχρι τέλος!”. Ειλικρινά, δεν έχω κάποια αντιπάθεια. Ο καθένας έχει τα δικά του χαρίσματα».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης