Survivor: Ρεκόρ ήττας για τους Διάσημους που τρώνε καρύδες και... ο ένας τον άλλον!

Survivor: Ρεκόρ ήττας για τους Διάσημους που τρώνε καρύδες και... ο ένας τον άλλον!

Έχασαν και τα μπιφτέκια με το τζατζίκι - Τρελά πανηγύρια στους Μαχητές - Η Λάουρα έχασε και το γλυκό και απαρηγόρητη έβλεπε τον Χρανιώτη να τρώει τις τάρτες

Survivor: Ρεκόρ ήττας για τους Διάσημους που τρώνε καρύδες και... ο ένας τον άλλον!
Ρεκόρ συνεχόμενης ήττας έσπασαν οι Διάσημοι στο Survivor, καθώς πλέον χάνουν με σερί 7-0 από τους Μαχητές. Έτσι το μόνο που έχουν να φάνε είναι καρύδες, αλλά και... ο ένας τον άλλον, καθώς η «φαγωμάρα», οι απανωτές μπηχτές και οι καβγάδες είναι στο καθημερινό «μενού» της ομάδας. 

Σε ένα περίεργο αγώνισμα, όπου δεν αγωνίστηκε και πάλι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γύρω από τον οποίο ξετυλίγεται η κόντρα, καθώς, όπως είπε, η ομάδα προτίμησε τους ψηλούς, νικητές ήταν οι Μαχητές, με σκορ 10-6. Το έπαθλο φαγητού ήταν μπιφτέκια, σουτζουκάκια, τζατζίκι, με πουρέ και ψωμί και πήγε για άλλη μια φορά στα στομάχια τους, με αποτέλεσμα κάποιοι να διαμαρτύρονται πως οι μερίδες ήταν... πολύ μεγάλες! 

Κλείσιμο


Τα πανηγύρια της νίκης για τον Μάριο Ιωαννίδη, τον Κύπριο των Μαχητών ήταν έξαλλα, με αποτέλεσμα να κάνει μια περίεργη τούμπα και να πέσει με το πρόσωπο στο έδαφος, χωρίς πάντως να δείχνει πως επηρεάστηκε!



Ακολούθησε το παιχνίδι των ερωτήσεων με έπαθλο αυτή τη φορά δύο τάρτες για τον νικητή. Στον τελικό έφτασαν δύο παίκτες των πεινασμένων Διάσημων, η Λάουρα και ο Χρανιώτης, με τον γνωστό ηθοποιό να κλέβει την μπουκιά από το στόμα της ξανθιάς τηλεπερσόνας. Ο Γιάννης Σπαλιάρας ρωτήθηκε και πάλι κάτι περί σεξ στο παιχνίδι ερωτήσεων, αλλά αυτή τη φορά... έχασε!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης