Αντώνης Ρέμος: «Φοβάμαι ότι η τηλεόραση θα γεμίσει με πάρα πολλά ριάλιτι»

Αντώνης Ρέμος: «Φοβάμαι ότι η τηλεόραση θα γεμίσει με πάρα πολλά ριάλιτι»

Πώς σχολιάζει ο τραγουδιστής τη σαρωτική επιτυχία του ''Survivor'';

Αντώνης Ρέμος: «Φοβάμαι ότι η τηλεόραση θα γεμίσει με πάρα πολλά ριάλιτι»
Ο Αντώνης Ρέμος στο live της προηγούμενης Κυριακής του «Rising Star», αναφέρθηκε στο «Survivor» και στα υψηλά νούμερα που σημείωνει. Αφορμή στάθηκε η δυνατή ερμηνεία της Cynthia Veronica Zietara που κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσοστό 82%. Το ποσοστό αυτό φάνηκε χαμηλό στα μάτια του Αντώνη Ρέμου.

«Για άλλη μια φορά λυπάμαι γιατί αυτό το ποσοστό είναι πολύ μικρό για αυτή την ερμηνεία που έκανες και θεωρώ ότι μάλλον πάλι υπάρχει ένα κυνηγητό πίσω από ένα χάμπουργκερ ή πίσω από μια τυρόπιτα, αλλά θα φύγει κι αυτό θα τελειώσει και θα ξαναεπιστρέψουμε στη μουσική. Εδώ είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή και το ξαναλέω και σήμερα, ότι συμμετέχω στο πιο όμορφο μουσικό talent show της χώρας και όχι μόνο και το πιο κλασάτο και το πιο στυλάτο, με τις ωραιότερες φωνές», τόνισε ο Αντώνης Ρέμος.

Κλείσιμο
Ο τραγουδιστής, σε νέες δηλώσεις του στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, είπε για το ριάλιτι επιβίωσης και την επιτυχία που σημειώνει.

«Ναι μεν είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που το είχαμε δει όμως πριν χρόνια και ο κόσμος το βαρέθηκε και το πέταξε. Ο κόσμος γύρισε την πλάτη σε αυτά τα show. Τώρα ο κόσμος ξαναδίνει νούμερα σε αυτές τις εκπομπές. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά επειδή δίνει νούμερα σε τέτοιου είδους reality φοβάμαι ότι του χρόνου η τηλεόραση θα γεμίσει με πάρα πολλά τέτοια reality. Να μην πούμε "α, τι έγινε, τι τηλεόραση είναι αυτή;" Είναι η τηλεόραση που ο κόσμος επιλέγει»,
τόνισε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης