Στάθης Ψάλτης: Τι είπε η σύζυγός του για την κατάσταση υγείας του;

Στάθης Ψάλτης: Τι είπε η σύζυγός του για την κατάσταση υγείας του;

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» μετέφερε τις δηλώσεις της συζύγου του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνας

Στάθης Ψάλτης: Τι είπε η σύζυγός του για την κατάσταση υγείας του;
Πρόβλημα με την υγεία του φέρεται να  αντιμετωπίζει ο Στάθης Ψάλτης, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

Ο ηθοποιός, εδώ και ενάμιση μήνα έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις του, ενώ διέκοψε και την περιοδεία του με την επιθεώρηση «Όλοι Μαζί… Τη Φάγαμε».

Στις αρχές Φεβρουαρίου, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο θίασος βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα και εκεί ο Στάθης Ψάλτης μετά από μια αδιαθεσία που αισθάνθηκε επισκέφτηκε νοσοκομείο της πόλης.

Κλείσιμο
«Έτρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι γιατροί του συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που διέγνωσαν»
, ανέφερε στην εφημερίδα, συνεργάτης του Στάθη Ψάλτη.

Σήμερα, η δημοσιογράφος της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», Ανθή Βούλγαρη, αποκάλυψε όσα της εκμυστηρεύτηκε η σύζυγός του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα, για την υγεία του ηθοποιού.

«Μου λέει: ''Δεν μπορώ να σου πω κάτι αυτή τη στιγμή. Να μην ανησυχείτε!'' Κατάλαβα ότι  να ήταν στο σπίτι και  πρέπει να ήταν και ο Στάθης Ψάλτης δίπλα. Ήταν λίγο προβληματισμένη!», είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής. Και πρόσθεσε: «Επειδή την άκουσα λίγο σκασμένη, δεν ήθελα να την πιέσω περισσότερο. Να σας θυμίσω όμως και ότι το 2011 που ο Στάθης Ψάλτης έπαθε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, δεν είχε μιλήσει κανείς. Βγήκε μόνος του μετά από καιρό και βγήκε και είπε ότι είχε περάσει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης