Τζέιμς Χιούιτ: Είναι πατέρας του Χάρι ο πρώην εραστής της πριγκίπισσας Νταϊάνα;

Τζέιμς Χιούιτ: Είναι πατέρας του Χάρι ο πρώην εραστής της πριγκίπισσας Νταϊάνα;

Το ρομαντικό ειδύλλιο της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών με τον λοχαγό του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ κρατήθηκε μυστικό για πέντε χρόνια - Είναι ο γοητευτικός κοκκινομάλλης, που της πρότεινε να την μάθει ιππασία, ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι;

Τζέιμς Χιούιτ: Είναι πατέρας του Χάρι ο πρώην εραστής της πριγκίπισσας Νταϊάνα;
Στις 31 Αυγούστου του 1997 η καρδιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας σταμάτησε να χτυπά, όταν η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών έχασε τη ζωή της μετά από καταδίωξη των παπαράτσι στους δρόμους του Παρισιού, όπου είχε βρεθεί με τον τότε σύντροφό της Ντόντι Αλ Φαγέντ.

Η μυθιστορηματική ζωή της πριγκίπισσας, ο γάμος της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Κάρολο και οι ερωτικές της σχέσεις μετά τον χωρισμό της, εξακολουθούν να απασχολούν, όχι μόνο τους Βρετανούς αλλά και τα διεθνή μέσα.

Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του σωματοφύλακα της πριγκίπισσας, Ken Wharfe, το καλοκαίρι του 1986 η Νταϊάνα γνώρισε σε πάρτι που οργάνωσε η φίλη της Χέιζελ Γουέστ, τον λοχαγό του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ,
έναν γοητευτικό άνδρα, γυναικά και 10 χρόνια νεότερο από τον Κάρολο. Ο Χιούιτ της είπε ότι θα μπορούσε να την διδάξει ιππασία και να την κάνει να ξεπεράσει τον φόβο της για τα άλογα.

Κλείσιμο


Πολύ σύντομα ο γοητευτικός κοκκινομάλλης και η όμορφη πριγκίπισσα έγιναν ζευγάρι και η ερωτική τους σχέση κρατήθηκε κρυφή για πέντε χρόνια. Μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας υπήρξαν δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι ο 58χρονος σήμερα, πρώην λοχαγός, είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι, ίσως και εξαιτίας της ομοιότητας στα χρώματα των δύο ανδρών.

Ο πρώην εραστής της πριγκίπισσας ήταν πάντα εξαιρετικά φειδωλός σε ό,τι αφορούσε την σχέση του με την αξέχαστη Νταϊάνα, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή του με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατό της, ο Τζέιμς Χιούιτ, που ζει πλέον απομονωμένος στο Ντέβον, μίλησε στην εκπομπή Sunday Night της Μελίσα Ντόιλ, στο κανάλι «Channel 7» της Αυστραλίας.



«Είστε ο πατέρας του Χάρι;», ρώτησε τον Χιούιτ η δημοσιογράφος και εκείνος απάντησε: «Όχι, δεν είμαι». Όσο δε για τις φήμες, που επί δεκαετίες κυκλοφορούν για την πατρότητα του 32χρονου πρίγκιπα Χάρι, ο πρώην λοχαγός δήλωσε: «Αυτά είναι για να πωλούν οι εφημερίδες. Είναι πιθανόν χειρότερα για εκείνον, το καημένο το παιδί».

Την περίοδο που η πριγκίπισσα Νταϊάνα συναντούσε τον λοχαγό Χιούιτ, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε ήδη απομακρυνθεί από κοντά της και έπλεε σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό της σημερινής συζύγου του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Όταν ρωτήθηκε για την γνωριμία του με την πριγκίπισσα ο Τζέιμς Χιούιτ ανέφερε ότι εκείνη είχε κάτι ξεχωριστό, μια λάμψη γύρω της και χαμογελώντας υποστήριξε ότι ήθελε να την πάρει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης