Βασιλική Μιλλούση στο Όλα: Έχουμε κοινό κώδικα με τον Λευτέρη - Θέλω να κάνω οικογένεια

Βασιλική Μιλλούση στο Όλα: Έχουμε κοινό κώδικα με τον Λευτέρη - Θέλω να κάνω οικογένεια

Η γυμνάστρια εξομολογήθηκε τι συνέβη στους αγώνες του Ρίο, χαρακτήρισε παιδότοπο τα γυμναστήρια για τα μικρά παιδιά και ξεκαθάρισε ότι «αν ζούσα τη ζωή μου από την αρχή θα έκανα τις ίδιες επιλογές»

Βασιλική Μιλλούση στο Όλα: Έχουμε κοινό κώδικα με τον Λευτέρη - Θέλω να κάνω οικογένεια
Στην καριέρα της στη δοκό ισορροπίας, τη σχέση της με το Λευτέρη Πετρούνια, τις δυσκολίες που συνάντησε στην Ολυμπιάδα του Ρίο και στην επιθυμία της να κάνει οικογένεια αναφέρθηκε η πρωταθλήτρια Βασιλική Μιλλούση μιλώντας στο Όλα Ξεκόλλα και τους Θέμο Αναστασιάδη και Δούκισσα Νομικού.

Αρχικά εξομολογήθηκε ότι δεν θυμάται πόσα πρωταθλήματα έχει πάρει αποδίδοντας αυτή την «αμνησία» στο ότι είναι πολλά χρόνια στο χώρο. «Ξεκίνησα τεσσάρων ετών και πλέον συμπληρώνω 26 χρόνια στο χώρο. Η αδερφή μου ξεκίνησε την ενόργανη και εγώ ζήηλευα γιατί τα γυμναστήρια είναι σαν παιδότοπος, ήθελα κι εγώ να παίξω».

Εξήγησε ότι ο πρωταθλητισμός είναι σκληρός αλλά αντίθετα «όλα τα παιδιά όταν ξεκινούν παίζουν δεν γίνεται αλλιώς».

Ως φετινό της στόχο στους αγώνες έθεσε το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Γερμανία διευκρινίζοντας ότι «κανένα όργανο δεν είναι εύκολο, όλα είναι δύσκολα».

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Λευτέρη Πετρούνια είπε ότι «δεν είναι ανταγωνιστική. Ίσα-ίσα έχουμε κοινό κώδικα επικοινωνίας για την κούραση και τις ώρες της προπόνησης».
Κλείσιμο

Αναφερόμενη στην αντίδραση της μητέρας του Πετρούνια επειδή δεν έδειξε η ΕΡΤ την προσπάθεια της στο Ρίο είπε ότι «η μαμά του Λευτέρη δεν είναι μαμά-κουκουβάγια, ξέρει πώς είναι να προσπαθείς και να μην σου δίνει κανείς σημασία».

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει και η παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο εξηγώντας ότι «το πλάτος της δοκού είναι μόνο 10 εκατοστά και όσες φορές και να έχεις κάνει την προσπάθεια αρκεί μια φορά να πέσεις όπως μου συνέβη στην Ολυμπιάδα στο Ρίο».

«Η τεχνική είναι ζήτημα ψυχολογίας. Βγήκα, ήταν λίγο πανικός γιατί αγωνιζόμουν με τις Αμερικάνες δεν είχε προηγηθεί κάποιο όργανο για να προετοιμαστώ» συμπλήρωσε.

Παρατήρησε, ακόμα, ότι «υπάρχει μεγάλη προσέλευση στα γυμναστήρια αλλά το σημαντικό είναι να μπορέσουν να συνεχίσουν στον πρωταθλητισμό».

Εξομολογήθηκε τέλος ότι «έχω μεγάλη αδυναμία στα παιδιά, θέλω να κάνω οικογένεια αλλά αυτή τη στιγμή τα παιδιά μου είναι αυτά που προπονώ» προσθέτοντας με νόημα ότι «αν ζούσα τη ζωή μου από την αρχή θα έκανα τις ίδιες επιλογές».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης