Ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ θέλει να συναντήσει την Κάρι Mπράντσο

Ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ θέλει να συναντήσει την Κάρι Mπράντσο

«Εγώ δεν θα μπορούσα να βοηθήσω, αλλά αναρωτιέμαι... ο Ρώσος πρεσβευτής τους συνάντησε όλους εκτός από εμένα;», έγραψε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και κίνησε το ανδιαφέρον του Σεργκέι Κίσλιακ

Ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ θέλει να συναντήσει την Κάρι Mπράντσο
Ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ, Σεργκέι Κισλιάκ, που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά την αποκαλύψεις για τις «σκοτεινές» επαφές του με στελέχη του Τραμπ απηύθυνε πρόκληση στην πρωταγωνίστρια του «Sex and the City», Κάρι Μπράντσο να συναντηθoύν... 

Η υπόθεση των μυστικών επαφών Αμερικανών και Ρώσων αξιωματούχων, που κινδυνεύει να γίνει το «Watergate» του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, απασχόλησε την σέξι Κάρι Μπράντσο, πρωταγωνίστρια στην ιδιαίτερα πετυχημένη τηλεοπτική σειρά. Η Κάρι έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram την άποψή της για το θέμα και δεν άργησε να λάβει απάντηση από τη Μόσχα. 

Η διάσημη ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έλαβε μήνυμα από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ότι και ο Ρώσος πρεσβευτής Σεργκέι Κισλιάκ θα ήταν ιδιαίτερα ευτυχής να συναντηθεί μαζί της. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Κλείσιμο
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το CNN: «Η πρόσκληση ήρθε χθες από την εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου, Μαρία Ζαχάροβα, η οποία απάντησε σε σχόλιο της Μπράντσο στο Instagram».

H πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» ήθελε να σχολιάσει το θέμα των επαφών του Κισλιάκ και του υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Τζεφ Σέσιονς αλλά και τις νέες αποκαλύψεις ότι υπήρξαν και άλλοι από την ομάδα του Τραμπ που συναντήθηκαν με τον Ρώσο πρεσβευτή στις ΗΠΑ. Μία φωτογραφία της Κάρι να πληκτρολογεί στον υπολογιστή και τη λεζάντα να γράφει: «Εγώ δεν θα μπορούσα να βοηθήσω, αλλά αναρωτιέμαι... ο Ρώσος πρεσβευτής τους συνάντησε όλους εκτός από εμένα;». Η Ζαχάροβα έσπευσε να της απαντήσει στο ίδιο μήκος κύματος με αυτό της Πάρκερ. 



«Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών "τουίταρε" μία φωτογραφία με τη Ζαχάροβα να ποζάρει αλά Μπράντσο πληκτρολογώντας στον υπολογιστή με την ακόλουθη λεζάντα: "Εάν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θέλει διακαώς να συναντήσει τον Ρώσο πρέσβη στις ΗΠΑ, όλα πιθανά. Ο Σεργκέι Κισλιάκ θα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος"».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης