Έλενα Μακρή - Λυμπέρη: Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν celebrities - Έχουμε μόνο λίγους σταρ

Έλενα Μακρή - Λυμπέρη: Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν celebrities - Έχουμε μόνο λίγους σταρ

Μίλησε για το περιοδικό «Hello», το οποίο αποκαλεί «παιδί» της, το πάρτι που έδωσε για τα 11 χρόνια του περιοδικού, την κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη και για το star system στην Ελλάδα

Έλενα Μακρή - Λυμπέρη: Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν celebrities - Έχουμε μόνο λίγους σταρ
Η Έλενα Μακρή - Λυμπέρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ολα Ξεκόλλα» το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για το περιοδικό «Hello», το οποίο αποκαλεί «παιδί» της, για το πάρτι που έδωσε για τα 11 χρόνια του περιοδικού, για τη κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη και για το star system στην Ελλάδα.

«Δεν υπάρχουν celebrities. Έχω γνωρίσει κάποιους μεγάλους Έλληνες σταρ και οι τελευταίοι είναι πολύ λίγοι. Αληθινή σταρ είναι η Μαρινέλλα που ήρθε στο πάρτι. Είναι φίλη μου και έχει μεγαλύτερη ενέργεια από εμένα. Δεν έχω δει τέτοια γυναίκα. Τέτοιο μπρίο, τέτοια χαρά ζωής. Ακτινοβολία!», είπε η Έλενα Μακρή- Λυμπέρη.

Άλλους σταρ έχουμε: «Τον Σάκη. Ο Σάκης είναι σταρ. Έχει αυτόν τον ηλεκτρισμό. Τον Σάκη τον είχα δει στην Κέρκυρα πριν γίνει γνωστός...Μου έκανε εντύπωση θυμάμαι», απάντησε.

«Και η Μανωλίδου έχει κάτι», είπε η Δούκισσα. «Έχει κάτι ναι. Τη Μανωλίδου την είχα φωτογραφήσει για το περιοδικό ''Life & Style'' πριν γνωρίσει τον Άδωνι», τόνισε.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι ήταν η πρώτη που έβαλε τον Γιάννη Βαρουφάκη σε εξώφυλλο περιοδικού. «Ήταν υπουργός τότε ο Βαρουφάκης. Έχω βάλει και τον Αλέξη Τσίπρα. Έχω βάλει τον Μητσοτάκη!», είπε η Έλενα Μακρή -Λυμπέρη.

Κλείσιμο

«Με το πάρτι αυτό θέλαμε να δηλώσουμε το Hello είναι δυνατό, είναι ενωμένο και εδώ. Ήταν μία ευκαιρία να έρθουν οι φίλοι μας!», είπε για το πάρτι.

«Εδώ ήρθαν και οι εχθροί σας! Ο Κωστόπουλος!», είπε ο Θέμος. «'Όλα αυτά μου θυμίζουν μία εποχή της ζωής μου που πέρασε! Εγώ δεν γυρνάω στα παλιά. Εγώ γυρνάω σελίδα στη ζωή μου και με τους ανθρώπους. Θέλω να είμαι θετική με τους ανθρώπους. Και με αυτούς που μου έκαναν και μου κάνουν κακό, γυρνάω σελίδα», τόνισε η Έλενα Μακρή -Λυμπέρη.

Πιστεύει ότι έχει βλάψει ανθρώπους; «Νομίζω ότι δεν έχω κάνει ηθελημένα κακό σε κανέναν. Λάθη γίνονται», απάντησε.

Ποια είναι η σχέση της σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη; «Ποτέ δεν ήμασταν φίλες. Έχουμε βρεθεί στο σπίτι μου με την Ελένη, έχουμε κάνει dinner μαζί. Εγω προσέχω όλους τους ανθρώπους που βάζω στα περιοδικά. Προσέχω ιδιαίτερα τα παιδιά. Είμαι μητέρα τριών παιδιών. Την εποχή του διαζυγίου της, έρχονταν φωτογραφίες που έδειχναν τα παιδάκια της. Ήμουν κέρβερος για να μην μπει καμία φωτογραφία....Πάντα με την Ελένη είχαμε μία πολύ καλή φιλική σχέση. Δεν ξέρω γιατί πειράχτηκε. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μυαλό των γυναικών. Εγώ έβαλα στα παιδιά της μωσαϊκό. Δεν έχω τη συνείδηση μου βεβαρημένη. Η Ελένη έκανε κάτι που με έκανε να εκραγώ. Έκανε κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ κανείς. Για να το κάνεις πρέπει να έχεις μεγάλο πρόβλημα ή να θίγεις τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, να θίγεις τα ιερά και όσια της σημαίας ή τον πρωθυπουργό. Ζήτησε να αποσυρθεί το περιοδικό από τα περίπτερα. Αυτό είναι καταστροφή. Κλείνει το περιοδικό. Το ''Hello'' είναι παιδί μου. Και κανείς δεν θέλει να πειράζουν τα παιδιά του. Και πείραξε το ''παιδί'' μου».


Στα δύσκολα υπήρξαν άνθρωποι που της συμπαραστάθηκαν; «Υπήρξαν πολύ λίγοι φίλοι. Από τους άλλους το περίμενα. Οι παιδικοί μου φίλοι και φίλοι που γνώρισα μέσα από όλα αυτά τα χρόνια (ήταν αυτοί που με στήριξαν). Όλα αυτά τα χρόνια στη showbiz έχω μάθει να περιστοιχίζομαι από κόλακες που μεταλλάσσονται σε συκοφάντες», απάντησε.


Μιλώντας για τον γάμο της με τον Αντώνη Λυμπέρη είπε: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άλλες δεν το νιώθουν. Εγώ το ένιωσα. Ήμουν τυχερή. Η κοινή μας πορεία ήταν η αγάπη μας για αυτό που κάναμε. Η δημιουργικότητα μας. Γιατί άμα είσαι δημιουργικός στην Ελλάδα,έχεις επιλέξει λάθος χώρα. Βαδίσαμε μαζί. Μπορέσαμε να αντέξουμε ο ένας τον άλλον. Μου έδωσε πολύ χώρο ο άντρας μου!».


Όσον αφορά το τέλος των δραστηριοτήτων των εκδόσεων Λυμπέρη, είπε: «Εμείς είχαμε βαρύ πένθος για δύο ή τρία χρόνια. Ούτε βγαίναμε! Δεν έχεις διάθεση. Έχεις δύο επιλογές: Ή να πάρεις φόρα και να στουκάρεις ή να πεις : ''έχω παιδιά και δεν θα το βάλω κάτω''. Για μένα η ζωή είναι η φράση : 'Σηκώνομαι και προχωράω''».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης