Χριστίνα Λαμπίρη στο «Όλα»: Ο Σπαλιάρας είναι τελείως διαφορετικός πίσω από τις κάμερες

Χριστίνα Λαμπίρη στο «Όλα»: Ο Σπαλιάρας είναι τελείως διαφορετικός πίσω από τις κάμερες

Το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε στο πλατό του «ΟΛΑ Ξεκόλλα» και μίλησε για τις μαραθώνιες εκπομπές της, σχολίασε το Survivor και αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη της, Γιάννη Σπαλιάρα που την... άφησε για να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Χριστίνα Λαμπίρη στο «Όλα»: Ο Σπαλιάρας είναι τελείως διαφορετικός πίσω από τις κάμερες
Η Χριστίνα Λαμπίρη, έχει καταφέρει να αφήσει τη δικιά της ανεξίτηλη σφραγίδα στην τηλεόραση με την καθημερινή της παρουσία. Το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε στο πλατό του «ΟΛΑ Ξεκόλλα» και μίλησε για τις μαραθώνιες εκπομπές της, σχολίασε το Survivor και αναφέρθηκε  στον πρώην συνεργάτη της Γιάννη Σπαλιάρα που την... άφησε για να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Για την διάρκεια της εκπομπής της «La biri biri», τόνισε:
«Είμαστε στον ''αέρα'' από τις 11.45 μέχρι και τις 15.30. Προσαρμόζομαι εύκολα».

«Γιατί ο Γιάννης Σπαλιάρας προτίμησε τη ζούγκλα του Survivor, από τη ζούγκλα της ενημέρωσης;»,
τη ρώτησε ο Θέμος.
«Μην σου πω ότι είναι και καλύτερα. Νομίζω ότι του φέραμε γούρι του Γιάννη. Πραγματικά του φέραμε γούρι. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τον Γιάννη. Είναι ωραίο παιχνίδι. Και αγαπημένο του. Με σπορ, με αθλητισμό, θα δείχνει και το κορμί του περισσότερο, γιατί σε εμάς είχε αδικηθεί πάρα πολύ!»,
Κλείσιμο
απάντησε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Και πρόσθεσε: «
Ο Γιάννης είναι ένα εξαιρετικά εργατικό παιδί. Και πολύ καλό παιδί. Σπάνιο για τον χώρο μας. Ο Γιάννης έχει πολύ χιούμορ αλλά μπροστά στην κάμερα είχε μία συστολή. Ο Γιάννης πίσω από τις κάμερες, δεν έχει καμία σχέση με τον Γιάννη μπροστά στην κάμερα. Όταν πηγαίναμε σε βίντεο, το τι σχόλια έκανε! Λιώναμε από τα γέλια!».

Η αποχώρηση του Σπαλιάρα συνέπεσε με την αλλαγή της θεματολογίας της εκπομπής. «Ήταν μία σύμπτωση. Εμείς ξαφνικά από τη μία μέρα στην άλλη, γίναμε 4ωρη, κατά το ήμισυ ενημερωτική εκπομπή»
, είπε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Της αρέσει που έχει αλλάξει ύφος η εκπομπή της; «Μου αρέσει να δουλεύω. Κάποια στιγμή έκανα το δελτίο ειδήσεων. Είμαι μία τηλεοπτική προσωπικότητα σε σύγχυση. Τη μία είμαι φουλ ψυχαγωγία, την άλλη είμαι ολίγον ενημέρωση. Τελοσπάντων δουλειά να υπάρχει. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!», απάντησε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι μετά από τόσες ώρες που είναι στον «τηλεοπτικό αέρα», αναζητά να «αποσυμπιεστεί» στο σπίτι της, με τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο. «Θέλω να γυρίσω στο σπίτι, να δω τον Θανάση, να μιλήσουμε, να φάμε, να πούμε τα νέα της ημέρας. Είναι λίγες ώρες που βλεπόμαστε με τον Θανάση!», είπε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Είναι το στήριγμα της; «Εντελώς!», απάντησε η Χριστίνα Λαμπίρη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης