Φωτογραφίες: Οι ταινίες με τις οποίες έδεσαν οι ληστές την Κιμ Καρντάσιαν

Φωτογραφίες: Οι ταινίες με τις οποίες έδεσαν οι ληστές την Κιμ Καρντάσιαν

Μονωτική ταινία χρησιμοποίησαν οι δράστες για να κλείσουν τα μάτια της σταρ και να την εξουδετερώσουν, πριν ψάξουν σπιθαμή προς σπιθαμή το πολυτελές δωμάτιο για να αρπάξουν τα διαμάντια της

Φωτογραφίες: Οι ταινίες με τις οποίες έδεσαν οι ληστές την Κιμ Καρντάσιαν
Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν πέντε μήνες από την ληστεία εις βάρος της Κιμ Καρντάσιαν
στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Παρίσι και οι δράστες να έχουν συλληφθεί από την γαλλική αστυνομία, όμως μόλις τώρα ήρθαν στο φως νέα στοιχεία για το γεγονός. 

Γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι αποκάλυψε φωτογραφίες από την συλλογή στοιχείων της αστυνομίας, αμέσως μετά την καταγγελία της ληστείας. Στα καρέ που έδωσε στην δημοσιότητα το TF1, φαίνεται οι μονωτική ταινία που χρησιμοποίησαν οι ληστές για να κλείσουν τα μάτια της ριάλιτι σταρ και να την εξουδετερώσουν, κλείνοντάς την δεμένη στο μπάνιο του δωματίου. Ακολούθως, έκαναν φύλλο και φτερό το πολυτελές δωμάτιο, ώστε να ανακαλύψουν τα πολύτιμα κοσμήματά της, τα οποία και τελικά έκλεψαν. 

Κλείσιμο
Μεταξύ αυτών το διαμαντένιο δαχτυλίδι της, με το οποίο πόζαρε λίγες μέρες πριν στο Instagram.


Οι φωτογραφίες της γαλλικής αστυνομίας δείχνουν ακόμα το κρεβάτι του δωματίου της ανάστατο. Ειδικά σύμβολα της αστυνομίας με τους αριθμούς, που υποδεικνύουν ότι εκεί εντοπίστηκαν στοιχεία του εγκλήματος, βρίσκονται τόσο κάτω από το κρεβάτι όσο και στο φωτιστικό, ακριβώς δίπλα. 




Άλλη φωτογραφία δείχνει από κοντά τις χρησιμοποιημένες μονωτικές ταινίες με τις οποίες οι ληστές σφράγισαν τα μάτια της Κιμ Καρντάσιαν, ενώ φαίνεται και το υπόλοιπο καρούλι της ταινίες.





Μια τρίτη δείχνει το δωμάτιο και το μπάνιο, όπου οι ληστές μετέφεραν και κλείδωσαν την φιμωμένη σταρ, ώστε ανενόχλητοι να ψάξουν σπιθαμή προς σπιθαμή το δωμάτιο.



Η Κιμ Καρντάσιαν μία μέρα πριν από την ληστεία, τον περασμένο Οκτώβριο στο Παρίσι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης