Θύμα χάκερ η Emily Ratajkowski: Γυμνές φωτογραφίες της κυκλοφορούν online

Θύμα χάκερ η Emily Ratajkowski: Γυμνές φωτογραφίες της κυκλοφορούν online

Την ίδια ώρα, το αισθησιακό μοντέλο ποστάρει εικόνες από τις διακοπές της στη χώρα μας, δηλώνοντας «Ελλάδα, πάρε με πίσω»

Θύμα χάκερ η Emily Ratajkowski: Γυμνές φωτογραφίες της κυκλοφορούν online
Ιδιωτικές φωτογραφίες της Emily Ratajkowski, πολλές από τις οποίες απεικονίζουν το σέξι μοντέλο ολόγυμνο, κυκλοφορούν online, με τους χάκερ που έκλεψαν το καυτό υλικό από το icloud της να έχουν ήδη επικοινωνήσει με site, προσπαθώντας να το πουλήσουν.

Σύμφωνα με την αρθρογράφο της Daily Star, Helen Wood, ένας άγνωστος της έστειλε ένα link με ένα δείγμα από τις 200 άκρως προσωπικές φωτογραφίες της καλλονής, ρωτώντας εάν ενδιαφέρεται να τις συμπεριλάβει στη στήλη της. 

Η ίδια, εξοργισμένη, απέρριψε την πρότασή του και κατήγγειλε μάλιστα δημόσια το περιστατικό, ώστε οι αρχές να αναλάβουν δράση. 

Κλείσιμο


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ratajkowski, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του Robin Thicke για το χιτ του Blurred Lines, είχε ξαναπέσει στο παρελθόν θύμα επιτήδειων χάκερ, που είχαν δημοσιεύσει προσωπικές, γυμνές φωτογραφίες της σε site με πορνογραφικό υλικό.

Η ίδια έχει εκφραστεί στο παρελθόν με οργή για όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις γυμνές εικόνες των σταρ που κατά καιρούς αναδύονται online αλλά και για φωτογράφους που αναδημοσιεύουν τολμηρό υλικό που τράβηξαν πριν πολλά χρόνια για ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ, χωρίς να λάβουν εκ νέου την άδεια του μοντέλου τους.

Το τελευταίο είχε συμβεί στην ίδια, όταν τον περασμένο Δεκέμβρη ο  Jonathan Leder δημοσίευσε τις polaroid από ένα παλιό, άκρως ερωτικό πρότζεκτ που είχαν κάνει μαζί στο ξεκίνημα της καριέρας της, χωρίς να μπει καν στον κόπο να λάβει τη συγκατάθεσή της.

Της λείπει η Ελλάδα και το... δείχνει 


Την ώρα που άκρως προσωπικό της υλικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η καλλονή αναπολεί τις στιγμές που πέρασε το περασμένο καλοκαίρι στην ώρα μας.

Το τελευταίο 24ωρο δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες που τη δείχνουν να ποζάρει με μπικίνι στην Κρήτη, με τη μία μάλιστα να αναφέρει «Ελλάδα, πάρε με πίσω». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης