Μαριάννα Γουλανδρή, Φίλιππος Λαιμός: Ο γάμος και οι 1 εκατομμύριο «ελπίδες»

Μαριάννα Γουλανδρή, Φίλιππος Λαιμός: Ο γάμος και οι 1 εκατομμύριο «ελπίδες»

Δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς από τον λαμπερό γάμο της χρονιάς

Μαριάννα Γουλανδρή, Φίλιππος Λαιμός: Ο γάμος και οι 1 εκατομμύριο «ελπίδες»
Oταν ένα κορίτσι, η Μαριάννα G- Γουλανδρή από την πλευρά του πατέρα της και Βαρδινογιάννη από την πλευρά της  μητέρα της- παντρεύεται έναν Λαιμό, από τα παραδοσιακά εφοπλιστικά τζάκια του Λονδίνου, τότε δεν μιλάμε απλά για γάμο αλλά για συνένωση τριών δυναστειών. 

Το περασμένο Παρασκευοσαββατοκύριακο όλο το διεθνές jet set ήταν στο πόδι αφού Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός ένωσαν τις ζωές τους με μια μεγαλοπρεπή  θρησκευτική τελετή στην Αγια Σοφία του Λονδίνου. Η Μαριάννα Γουλανδρή φορώντας ένα εντυπωσιακό Valentino νυφικό και ψηλοτάκουνες Louboutin γόβες, έκλεψε την παράσταση σε ένα μυστήριο που τελέστηκε σύμφωνα με τα ορθόδοξα ήθη και έθιμα αλλά και το βρετανικό πρωτόκολλο έχοντας ως παρανυφάκια τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.

Προηγήθηκε πάρτι στο prive club Αnnabel’s ενώ η γαμήλια δεξίωση που ήταν ένα παραμυθένια σκηνικό δόθηκε σε πύργο , στα περίχωρα του Λονδίνου. Οι μπομπονιέρες ήταν μια δημιουργία της Λιάνας Βουράκη ενώ το branch την επομένη του γάμου παρατέθηκε στο κοσμοπολίτικο Loulou’s. 



Φιλανθρωπία αντί δώρων

Όπως ήταν φυσικό, οι καλεσμένοι ανήκαν την διεθνή επιχειρηματική και ναυτιλιακή ελίτ. Ξεπέρασαν τους χίλιους, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν στην παράκληση των δύο οικογενειών, αντί δώρων να σταθούν στο πλάι ιδρυμάτων με σημαντικό έργο και κοινωνική δράση. Είναι αξιοσημείωτο ότι συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο  ποσό – προβλέπεται να γίνει ακόμη μεγαλύτερο καθώς οι δωρεές συνεχίζονται – το οποίο θα δοθεί στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και ειδικότερα για τη δράση της Επιτροπής «ELPIDA YOUTH», στο ίδρυμα «ΕΛΙΖΑ» και στη διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση «SAVE THE CHILDREN».


Η οικογένεια του Νικόλαου Λαιμού, θέλοντας να εκφράσει την εκτίμησή της στο μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελεί η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πρόσφερε στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» 1.000.000 ευρώ











Δείτε βίντεο:
Μαριάννα Γουλανδρή, Φίλιππος Λαιμός: Ο γάμος και οι 1 εκατομμύριο «ελπίδες»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης