Στο δρόμο κατά του Τραμπ η Τζίτζι και η Μπέλα Χαντίντ

Στο δρόμο κατά του Τραμπ η Τζίτζι και η Μπέλα Χαντίντ

Ο πατέρας των δύο σούπερ μόντελ είναι Ιορδανο-Αμερικανός, μουσουλμάνος, παλαιστινιακής καταγωγής, ενώ η μητέρα τους Γιολάντα είναι Ολλανδο- αμερικανή και χριστιανή

Στο δρόμο κατά του Τραμπ η Τζίτζι και η Μπέλα Χαντίντ
Στους δρόμους της Νέας Υόρκης μαζί με χιλιάδες άλλους Αμερικανούς πολίτες βρέθηκαν τα σούπερ μόντελ Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην μεταναστευτική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι θαυμαστές των δύο καλλονών έμειναν έκπληκτοι όταν τις είδαν να κρατούν ένα πλακάτ και να προχωρούν στο Battery Park.

Ο πατέρας των σούπερ μόντελ, που ασχολείται με την πώληση ακινήτων, Μοχάμεντ Χαντίντ, είναι Ιορδανο-Αμερικανός, μουσουλμάνος, παλαιστινιακής καταγωγής, ενώ η μητέρα τους Γιολάντα είναι Ολλανδο- αμερικανή και χριστιανή. Η 20χρονη Μπέλα και η 21χρονη Τζίτζι θεωρούν τους εαυτούς τους μισό-Παλαιστίνιες, ενώ και ο φίλος της Τζίτζι, ο τραγουδιστής Ζέιν Μαλίκ είναι επίσης μουσουλμάνος.

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζίτζι κάνει μία πολιτική δήλωση. Ήδη είχε εκφράσει την υποστήριξή της στην «πορεία των γυναικών» γράφοντας: «Με εμπνέουν τόσο πολύ οι απίστευτοι και μοναδικοί, καθημερινοί άνθρωποι που υπάρχουν στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για την όμορφη διαδήλωση για το πώς να μπει στο φύλο, η φυλή η θρησκεία στην άκρη και όλοι μαζί να κάνουμε το σωστό».
Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης