Shia LaBeouf: Ο εκκεντρικός ηθοποιός-«ακτιβιστής» συνελήφθη σε διαμαρτυρία κατά του Τραμπ

Shia LaBeouf: Ο εκκεντρικός ηθοποιός-«ακτιβιστής» συνελήφθη σε διαμαρτυρία κατά του Τραμπ

Έμπλεξε σε καβγά με έναν άντρα που του είπε: «Ο Χίτλερ δεν έκανε τίποτα κακό» - Αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια

Shia LaBeouf: Ο εκκεντρικός ηθοποιός-«ακτιβιστής» συνελήφθη σε διαμαρτυρία κατά του Τραμπ
Ένας ακόμα από τους «celebrities» που εκφράζουν ανοιχτά την αντίθεσή τους στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ είναι και ο αμφιλεγόμενος, εκκεντρικός ηθοποιός Shia LaBeouf.



Κλείσιμο




Ο δημοφιλής Χολιγουντιανός ηθοποιός, που, από καιρού εις καιρόν, απασχολεί τα media με τα... καμώματά του μακριά από τη μεγάλη οθόνη, «πρωταγωνιστεί» την περίοδο αυτή -και από την ημέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ, στις 20 Ιανουαρίου- σε μία δράση, που πραγματοποιείται έξω από το Museum of the Moving Image, στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

Με γενικό σύνθημα «He Will Not Divide Us» («Δεν θα μας διχάσει»), ο ηθοποιός και δύο συνεργάτες σκοπεύουν να κάνουν... βάρδιες καθόλη τη διάρκεια της θητείας του νέου Αμερικανού προέδρου.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον LaBeouf, η δράση δεν στρέφεται εναντίον του Τραμπ, αλλά περισσότερο πρεσβεύσει τον «μη διχασμό»... «Απλά λέω να είμαστε καλοί ο ένας στον άλλον» δηλώνει χαρακτηριστικά.



H ακτιβιστική δράση βιντεσκοπείται και μεταδίδεται ζωντανά μέσω live streaming. Έτσι, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είδαν τη σύλληψη του Shia LaBeouf το πρωί της Πέμπτης, όταν έμπλεξε σε καβγά με έναν άντρα έξω από το μουσείο, του επιτέθηκε και στη συνέχεια τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα, με την κατηγορία της επίθεσης και της σωματικής βίας.

Στον λογαριασμό της ακτιβιστικής δράσης στο Twitter μπορεί να δει κανείς και τα βίντεο που έστειλαν τον LaBeouf στο αστυνομικό τμήμα, με έναν άνδρα να τον προκαλεί, λέγοντας ότι «ο Χίτλερ δεν έκανε τίποτα κακό» και τον ηθοποιό να εξοργίζεται και να αντιδρά.

Με ποστάρισμα στο Twitter έγινε επίσης γνωστό, λίγο αργότερα, ότι ο LaBeouf αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το live streaming συνεχίζεται έξω από το μουσείο στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.







 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης