Έλαμψε η Μελάνια με το χρυσό φόρεμά της λίγο πριν την ορκωμοσία

Έλαμψε η Μελάνια με το χρυσό φόρεμά της λίγο πριν την ορκωμοσία

Ωστόσο και ο Τραμπ φρόντισε να τραβήξει την προσοχή με το σχόλιό του για τα μαλλιά του και τη βροχή

Έλαμψε η Μελάνια με το χρυσό φόρεμά της λίγο πριν την ορκωμοσία
Mπορεί όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα σήμερα στην ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ
μετά την ορκωμοσία του στις 18:30 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) ωστόσο την παράσταση στο δείπνο προς τιμήν του νέου προεδρικού ζεύγους το βράδυ της Πέμπτης στην Ουάσινγκοντ έκλεψε με την εμφάνισή της η Μελάνια Τραμπ.

Η σε λίγες ώρες και επίσημα «Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ» έκανε την εμφάνισή της στο πλευρό του 70χρονου συζύγου της φορώντας ένα εντυπωσιακό χρυσαφί γυαλιστερό φόρεμα που τράβηξε τα φλας των φωτογράφων.

Κλείσιμο







Ωστόσο ο Τραμπ δεν θα μπορούσε να αφήσει την Μελάνια να του κλέψει για πολύ την παράσταση και φρόντισε με τις ατάκες που εκστόμισε να τραβήξει πάλη την προσοχή.

Με αφορμή ότι σήμερα στην Ουάσινγκτον μπορεί να βρέχει ο Τραμπ είπε «μπορεί να βρέξει, μπορεί και όχι. Δεν με νοιάζει. Αν ρίξει βροχή θα είναι ΟΚ γιατί ο κόσμος θα καταλάβει ότι τα μαλλιά μου είναι πραγματικά» προκαλώντας τα γέλια των παριστάμενων.

Παράλληλα έκανε λόγο για μια μεγάλη νίκη ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε την εκστρατεία του που τελικά τον οδήγησε στον Λευκό Οίκο.

Από την ομιλία του Τραμπ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αναφορές στα παιδιά του. «Είναι καταπληκτική» είπε για την Τίφανι ενώ συνεχάρη την Ιβάνκα, η οποία πρόκειται να αναλάβει ρόλο κλειδί, τόσο για τη σκληρή δουλειά της όσο και για την επιλογή του συζύγου της.



Στο τέλος, δε, της ομιλίας του ο Τραμπ επανέλαβε όσα είχε πει στη σύντομη ομιλία του στο Lincoln Memorial ότι «θα κάνει την Αμερική μεγαλύτερη από ό,τι ήταν ποτέ».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης