«Το τέλος πλησιάζει» απαντά η Νάνσι Σινάτρα στον Ντόναλντ Τραμπ

«Το τέλος πλησιάζει» απαντά η Νάνσι Σινάτρα στον Ντόναλντ Τραμπ

Φήμη θέλει τον Τραμπ να έχει διαλέξει για τον πρώτο προεδρικό χορό, το «My Way», ένα δηλαδή από τα κλασικότερα τραγούδια του Φρανκ Σινάτρα

«Το τέλος πλησιάζει» απαντά η Νάνσι Σινάτρα στον Ντόναλντ Τραμπ
Θα συμφωνούσε ο Φρανκ Σινάτρα να χορέψει με ένα δικό του τραγούδι ο Ντόναλντ Τραμπ με την Μελάνια στον πρώτο χορό, στη μεγάλη γιορτή για την ορκωμοσία του ως νέου προέδρου; Ο Φρανκ βέβαια δεν είναι πλέον εδώ για να απαντήσει, αλλά η κόρη του, και επίσης διάσημη τραγουδίστρια, η Νάνσι Σινάτρα είναι σίγουρη: Όχι.

Μάλιστα η ίδια έχει δηλώσει εδώ και καιρό την πεποίθηση της πως ο πατέρας της δεν θα υποστήριζε τον Τραμπ, ούτε θα τραγουδούσε στην τελετή ορκωμοσίας του.

Σήμερα όμως, όταν ρωτήθηκε στο Twitter, για τη φήμη ότι ο Τραμπ έχει διαλέξει για τον πρώτο χορό του, το «My Way», ένα δηλαδή από τα κλασικότερα τραγούδια του Φράνκ Σινάτρα, η απάντηση της Νάνσι ήταν «φαρμάκι»: «Απλά θυμήσου τον πρώτο στίχο».
Ποιος είναι ο πρώτος στίχος του «My Way»: To «And now the end is near» δηλαδή «και τώρα το τέλος πλησιάζει».

Κλείσιμο


Θα χορέψει τελικά ο Τραμπ το περίφημο αυτό τραγούδι; Θα το μάθουμε σε λίγες ώρες αν και η αποδοκιμασία της Σινάτρα όπως και το ότι το συγκεκριμένο τραγούδι είναι μεγάλο hit σε...κηδείες, μάλλον δεν αφήνει τους καλύτερους οιωνούς.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης