Ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σύμφωνα με τον ξάδερφο του

Ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σύμφωνα με τον ξάδερφο του

Ο Άνδρος Γεωργίου δήλωσε πως ο τραγουδιστής προς το τέλος της ζωής του είχε βυθιστεί ξανά στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών και της κατάθλιψης

Ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σύμφωνα με τον ξάδερφο του
Ο ξάδερφος και στενός φίλος του Τζορτζ Μάικλ Άνδρος Γεωργίου αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο BBC πως υποψιάζεται ότι ο μεγάλος αστέρας της ποπ έχασε τη ζωή του εξαιτίας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.



Κλείσιμο
Ο κ. Γεωργίου δήλωσε πως ο τραγουδιστής είχε αρχίσει να ξαναπαίρνει «βαριά» ναρκωτικά προς το τέλος της ζωής του. Ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά πως ο Μάικλ μπορεί να οδηγήθηκε επίτηδες σε υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Ο Κύπριος ξάδερφος του 53χρονου σταρ, με τον οποίον ήταν και στενοί φίλοι από όταν ήταν παιδιά, αποκάλυψε πως η κοκαΐνη-κρακ ήταν το «αγαπημένο» ναρκωτικό του Μάικλ, ενώ αρνήθηκε πως ο ξάδερφος του ήταν χρήστης ηρωίνης.



Ο ίδιος τόνισε πως: «Νομίζω πως πήρε μεγάλη ποσότητα από κάτι, το οποίο ανέμειξε με αντικαταθλιπτικά και άλλα ναρκωτικά μαζί με αλκοόλ. Νομίζω πως απλώς η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά». 



Αν και ο Μάικλ έκανε προσπάθειες απεξάρτησης τα τελευταία χρόνια, προς το τέλος της ζωής του φαίνεται πως είχε βυθιστεί ξανά στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών και της κατάθλιψης. Ο Άνδρος Γεωργίου ανέφερε σχετικά με το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας πως: «Πιστεύω πως έκανε σκέψεις αυτοκτονίας, γιατί η ψυχική του υγεία ήταν ασταθής. Αλλά δεν πιστεύω πως αυτοκτόνησε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης