Nίκος Μαστοράκης στο «Όλα Ξεκόλλα»: Η Μενεγάκη, η μήνυση, η Βουγιουκλάκη και οι Beatles

Nίκος Μαστοράκης στο «Όλα Ξεκόλλα»: Η Μενεγάκη, η μήνυση, η Βουγιουκλάκη και οι Beatles

Η μήνυση κατά της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, το βίντεο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μέσα από το μαιευτήριο, η γνωριμία του με την αξέχαστη Ελληνίδα σταρ και η φιλία του με τον Αλέξη Μάρδα που πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή

Nίκος Μαστοράκης στο «Όλα Ξεκόλλα»: Η Μενεγάκη, η μήνυση, η Βουγιουκλάκη και οι Beatles
Ο Νίκος Μαστοράκης ήταν καλεσμένος στο «Όλα Ξεκόλλα» και μίλησε εφ' όλης της ύλης στον Θέμο και στη Δούκισσα Νομικού. Την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε πρώτο θέμα στη lifestyle επικαιρότητα η μήνυση που έκανε στην Ελένη Μενγάκη για ένα βίντεο, το οποίο έπαιξε στην εκπομπή της. Τι λέει για το περιστατικό και την ωραία Ελένη;

«Αν κανείς πιστεύει τα ταμπλόιντς, τότε θα πιστέψει ότι τράβηξα τη Μενεγάκη στα δικαστήρια. Η ιστορία είναι πάρα πολύ απλή. Η αγωγή μου είναι κατά του Alpha, επειδή χρησιμοποίησε κατ' επανάληψη, υλικό δικής μου πνευματικής ιδιοκτησίας, χωρίς άδεια. Όμως, όταν κάνεις αγωγή στο κανάλι, η αγωγή αυτή πρέπει να στρέφεται και κατά του παρουσιαστή και εναντίον του αρχισυντάκτη και εναντίον του προέδρου της εταιρίας. Επειδή όμως η Ελένη είναι πολύ φίλη μου όλα αυτά τα χρόνια, φρόντισα να την εξαιρέσω από τις συνέπειες μίας απόφασης που θα με δικαίωνε!», είπε ο Νίκος Μαστοράκης.

Κλείσιμο
Το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Αλίκης Βουγιουκλάκη μετά τη γέννα του γιου τους, Γιάννη, στον Φρέντυ Γερμανό. Σε αυτό, η Αλίκη μιλάει μέσα από το μαιευτήριο για την ευτυχία που ένιωσε όταν έφερε στον κόσμο τον γιο που απέκτησε με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. «Ήταν δική μου παραγωγή που έγινε με τον Φρέντυ παρουσιαστή. Με δικό μου συνεργείο, εγώ ήμουν ο σκηνοθέτης. Το πήραν από το internet, δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη. Ο Alpha το πήγε λίγο καουμπόικα»,
τόνισε ο Νίκος Μαστοράκης.

Πώς ήταν η Αλίκη εκείνες τις πρώτες ώρες που έφερε στον κόσμο τον Γιάννη της; «Την Αλίκη την ξέρω- και λέω την ξέρω γιατί για μένα είναι πολύ ζωντανή ανάμνηση- από την εποχή που είχε τελειώσει την πρώτη της ταινία. Όταν ήταν καστανή ακόμα με την παλιά μύτη. Ως πιτσιρικάς στο γυμνάσιο ήμουν αθεράπευτα ερωτευμένος μαζί της. Και για τη γνωρίσω, την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι είμαι δημοσιογράφος και ήθελα να της πάρω συνέντευξη. Στα 15 μου! Πήγα λοιπόν της πήρα τη συνέντευξη, της έβγαλα φωτογραφίες. Απάτη! Δύο εβδομάδες μετά έρχεται ο μπακάλης της γειτονιάς και μου είπε ότι με ζητάει η Βουγιουκλάκη στο τηλέφωνο. Μου είπε η Αλίκη: ΄΄Βρε Νικάκι, η συνέντευξη δεν δημοσιεύτηκε ακόμα''. Και έψαχνα να βρω εφημερίδες που θα μπορούσα να πουλήσω τη συνέντευξη της Αλίκης. Και βλέπω μία δισέλιδη εφημερίδα που λεγόταν ''Η Οθόνη''. Και εκεί τη έδωσα τελικά»,
απάντησε.

Τον ενόχλησε το λεξιλόγιο του Ρέμου; «Με ενόχλησε η εμμονή του ότι δεν είναι κριτής, αλλά είναι παρουσιαστής. Μιλάει πολύ και ο άνθρωπος δεν έχει και ένα τεράστιο λεξιλόγιο. Δεκαπέντε λέξεις έχει! Και μάλιστα, με προκάλεσε σε συνέντευξη του, να πάω να τον βρω για να με δείρει. Είπε αν έχω guts. Eγώ του απάντησα από το Facebook, ζητάω συγγνώμη για ό,τι είχα γράψει, ξέρει 16 λέξεις!», απάντησε.

Τα έχωσε και στην Έλενα Παπαρίζου; «Δεν είναι χώσιμο...Εγώ τη βρίσκω σαχλή! Είναι μέσα στην καλή χαρά; Ή το παίζει για να προβάλλεται; Ο Σάκης Ρουβάς που κατά τη διάρκεια της εκπομπής, σηκώνεται από την καρέκλα και γελάει 365 φορές, το νιώθει αυτό που κάνει; Ή είναι η φόρμουλα για να αναδειχθούν οι κριτές του διαγωνισμού σε πρωταγωνιστές;».

Ολοκληρώνοντας την κριτική του για τους coaches του «The Voice» είπε: «Ο Μαραβέγιας και ο Μουζουράκης κρατάνε τα μπόσικα στην αδυναμία λόγου που έχει ο Ρουβάς και στην αδυναμία συγκράτησης που έχει η Παπαρίζου».

Για τη γνωριμία του με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είπε: «Οργάνωσα το Μις Υφήλιος στην Κύπρο το 2000...Γνώρισα λοιπόν τον Τραμπ, στο πλαίσιο της συμφωνίας. Ο Τραμπ ήταν πάντοτε ο ιδιοκτήτης των καλλιστείων. Κατάλαβα για ποιο λόγο ο Τραμπ έκανε αυτές τις εκδηλώσεις, γιατί για έναν δισεκατομμυριούχο, δεν είχαν κέρδος σημαντικό. Γιατί του άρεσε πάρα πολύ η εξουσία πάνω από ωραίες γυναίκες. Έμαθα από συνεργάτιδες του φοβερές ιστορίες, για το πώς ο Τραμπ έδινε εντολές να του στέλνουν τα κορίτσια που διάλεγε στο δωμάτιο του».

«Καλά άμα δεν θέλανε δεν πήγαιναν, δεν ήταν υποχρεωμένες», τόνισε η Δούκισσα. «Αν πας σε έναν τέτοιο διαγωνισμό για να νικήσεις, υπολογίζεις πριν πεις '''οχι'' στον διοργανωτή του διαγωνισμού»,
της απάντησε ο Νίκος Μαστοράκης.

Μιλώντας για την απώλεια του Αλέξη Μαρδά, είπε: «Πολλά χρόνια φίλος. Δεν έπαψε ποτέ να είναι φίλος, άσχετα με τα διαστήματα που δεν βλεπόμασταν! Του οφείλω τη γνωριμία μου με τους Beatles. Του οφείλω τη φιλία μου με τον Τζον Λένον. Ο Μαρδάς δεν ήταν ούτε μάνατζερ, ούτε γκουρού των Beatles. Αυτές είναι υπερβολές του ελληνικού Τύπου. Ο Μάρδας γνώρισε τον Λένον, ως ηλεκτρολόγος που έβαλε κεραίες πάνω στο σπίτι του στο Λονδίνο. Και τον έπεισε ότι είναι ένας αδικημένος μεγάλος εφευρέτης. Από εκεί και πέρα έγιναν φίλοι. Ο Λένον, πάνω στο LSD που έπαιρνε, θεώρησε ότι είναι η πεμπτουσία των εφευρετών όλης της γης. Τον γνώρισε στους Beatles, ως Μagic Alex και είναι ο γκουρού μου!...Έτσι ο Αλέξης μπήκε στον κύκλο των Beatles».

Όπως είπε, ο Αλέξης Μάρδας έφερε τους Beatles στην Ελλάδα, το 1967. «Η χούντα είχε απαγορεύσει και τους Beatles και τους Rolling Stones..Για να τους φέρει στην Ελλάδα, είπε στον πατέρα του Μάρδα, ο οποίος ήταν αξιωματικός στην ΚΥΠ, να πείσει τον Παττακό και τους υπόλοιπους, ότι οι Beatles θα ερχόντουσαν να αγοράσουν ένα νησί!».

Τότε ήταν που συνάντησε τα θρυλικά σκαθάρια για πρώτη φορά, στην πλατεία Παπάγου! «Σταμάτησε μία Mercedes μπροστά μου και βγήκε από μέσα ο Μάρδας και οι Beatles. Τους έκανα την πρώτη συνέντευξη. Τους γνώρισα καλά και έγινα φίλος τους», είπε.

Τι θυμάται από τον Τζον Λένον; «Ο Τζον ήταν ένα διαμάντι και εξαρτάται από ποια όψη τον έβλεπες. Ήταν μία μεγαλοφυΐα του αιώνά του, χωρίς αυτό να σταματά τη ψύχωση του, την ψυχοπάθεια του, τη δημιουργική του τρέλα και τη μανία του με τα ναρκωτικά!».










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης