Η Κέιτι Πράις φωτογραφίζεται (ολό)γυμνη και μας δείχνει το νέο... αλογάκι της!

Η Κέιτι Πράις φωτογραφίζεται (ολό)γυμνη και μας δείχνει το νέο... αλογάκι της!

Η γυναίκα με τα πολλά πρόσωπα, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της θεματικής φωτογράφισης - Όταν η φαντασίωση γίνεται πραγματικότητα

Η Κέιτι Πράις φωτογραφίζεται (ολό)γυμνη και μας δείχνει το νέο... αλογάκι της!
Το κορίτσι «χτύπησε» νέο τατουάζ στο πόδι και θέλησε να το μοιραστεί με τα εκατομμύρια των θαυμαστών της, πετώντας όλα τα περιττά που κάλυπταν το κορμί της. Η Κέιτι Πράις φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για τις ανάγκες ενός ημερολογίου για το 2017, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο -συγκλονιστικό από όλες τις οπτικές γωνίες- τατουάζ που έκανε στο αριστερό της πόδι.



Κλείσιμο
Το 38χρονο μοντέλο εμφανίστηκε πιο αισθησιακό από ποτέ. Με χαίτη αγριόγατας σε απόχρωση κόκκινου και πράσινου, και ύφος που... εκτοξεύει... ρουκέτες, ποζάρει σε μία γυάλινη καρέκλα.



Σε άλλη φωτογραφία, κατάξανθη, με κόκκινες βελούδινες μπότες και... τίποτε άλλο, η εντυπωσιακή μοντέλα κοιτά το φακό με λάγνο βλέμμα.



Σε άλλες φωτογραφίες, παίζει όπως η γάτα με ένα σεντόνι, ενώ το αποκορύφωμα έρχεται όταν κάθεται σε μία καρέκλα-κύκλο, φορώντας ένα αισθησιακό μπλουζάκι σε ροζ απόχρωση και... τις πλατφόρμες της!





Ακόμη και οι φωτογραφίες από τις ετοιμασίες για τη φωτογράφηση είναι αισθησιακές, αφού η 38χρονη Κέιτι Πράις ξέρει πολύ καλά να παίζει με το φακό και να καθηλώνει το βλέμμα, έστω και... ντυμένη!





Η 38χρονη κατάφερε σε μία φωτογράφιση να εκφράσει κάθε είδους φαντασίωση του παραγωγού, αλλά και πολλών ανδρών, καθώς αλλάζει πολλά πρόσωπα, αναδεικνύοντας σε κάθε περίπτωση την ομορφιά, σε συνδυασμό με την άγρια φύση της γυναίκας. Δείτε το εκπληκτικό αποτέλεσμα μίας άκρως ποιοτικής δουλειάς...












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης