Το γούνινο καπέλο της Κέιτ Μίντλετον εντυπωσιάζει... αλλά δεν προκαλεί(;)

Το γούνινο καπέλο της Κέιτ Μίντλετον εντυπωσιάζει... αλλά δεν προκαλεί(;)

Υποστηρικτικός είναι ο Βρετανικός Τύπος απέναντι στην Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η οποία την Κυριακή εμφανίστηκε στην λειτουργία στο Σάντριγχαμ με ένα εντυπωσιακό γούνινο καπέλο από αλπακά

Το γούνινο καπέλο της Κέιτ Μίντλετον εντυπωσιάζει... αλλά δεν προκαλεί(;)
Έκλεψε τις εντυπώσεις στην κυριακάτικη λειτουργία στο Σάντριγχαμ η Κέιτ Μίντλετον, που χθες είχε τα γενέθλιά της και έγινε 35 ετών. Η κομψή σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ εμφανίστηκε στην εκκλησία μαζί με την βασιλική οικογένεια και τους Μίντλετον φορώντας ένα γκρι παλτό και γούνινο γκρι - ασημί καπέλο.

Το καπέλο κοστίζει 368 ευρώ και η Κέιτ Μίντλετον το αγόρασε από τον οίκο Lock & Co του Λονδίνου, το παλαιότερο κατάστημα με καπέλα στον κόσμο, το οποίο άνοιξε το 1676 και το προτιμά ανέκαθεν η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.



Πάντως, ο βρετανικός Τύπος δεν κατέκρινε την μελλοντική βασίλισσα για την επιλογή του καπέλου της από γούνα ζώου και τα σχετικά δημοσιεύματα τονίζουν ότι το καπέλο της Κέιτ είναι κατασκευασμένο από γούνα μικρών αλπακά, τα οποία πεθαίνουν στα βουνά του Περού εξαιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.
Κλείσιμο

Μάλιστα, προς επίρρωση των όσων γράφονται, η βρετανική Daily Mail φιλοξενεί και συνέντευξη της σχεδιάστριας του επίμαχου καπέλου, της Περουβιανής Antonia Valentin Jacob, η οποία επιμένει ότι αυτά τα γούνινα καπέλα είναι από μικρά αλπακά που δεν κατορθώνουν να επιζήσουν στις πολικές θερμοκρασίες των βουνών του Περού.



Η ίδια, υποστηρίζει ότι αυτά τα καπέλα κατασκευάζονται από ντόπιους τεχνίτες, που δεν γνωρίζουν ανάγνωση και γραφή και περνούν τα μυστικά της τέχνης τους από γενιά σε γενιά.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης