Πρίγκιπας Χάρι: Άλλαξε πτήση για να «προσγειωθεί» στην αγκαλιά της Μέγκαν Μαρκλ

Πρίγκιπας Χάρι: Άλλαξε πτήση για να «προσγειωθεί» στην αγκαλιά της Μέγκαν Μαρκλ

Ερωτοχτυπημένος φαίνεται ότι είναι ο 32χρονος πρίγκιπας Χάρι, αφού άφησε την συνοδεία του να επιστρέψει από τα Μπαρμπέιντος στην βρετανική πρωτεύουσα και εκείνος άλλαξε το πρόγραμμά του και βρέθηκε στο Τορόντο

Πρίγκιπας Χάρι: Άλλαξε πτήση για να «προσγειωθεί» στην αγκαλιά της Μέγκαν Μαρκλ
Δεκαπέντε μέρες μακριά από τον αγκαλιά της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι είναι πολλές για τον χτυπημένο από τα βέλη του θεού Έρωτα, πρίγκιπα Χάρι. Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ πραγματοποίησε δεκαπενθήμερη επίσημη επίσκεψη στην Καραϊβική εκπροσωπώντας την βασίλισσα της Αγγλίας.

Ο πέμπτος στην διαδοχή του θρόνου αναμενόταν να επιστρέψει με πτήση της British Airways από τα Μπαρμπέιντος στην βρετανική πρωτεύουσα την Κυριακή το βράδυ. Όμως, για το Λονδίνο ταξίδεψε μόνο η συνοδεία του πρίγκιπα και ο ίδιος προτίμησε να πετάξει για το Τορόντο και να «προσγειωθεί» στην αγκαλιά της νέας του συντρόφου, της 35χρονης ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλς.

Η πρωταγωνίστρια της δραματικής αμερικανικής σειράς Suits έχει επιστρέψει στα πλατό για τα γυρίσματα νέων επεισοδίων της σειράς μετά από ένα ταξίδι της στο Λονδίνο, όπου ο πρίγκιπας Χάρι την είχε φιλοξενήσει στο παλάτι του Κένσιγκτον και την σύστησε στον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον.

Κλείσιμο


Το Σάββατο είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ να ψωνίζει  μεγάλες ποσότητες τροφίμων σε σούπερ μάρκετ και στην συνέχεια να επισκέπτεται ανθοπωλείο και να αγοράζει λουλούδια.

Όπως φαίνεται, ετοιμαζόταν να υποδεχθεί τον Βρετανό πρίγκιπα, για τον οποίο φίλος του ανέφερε στην εφημερίδα Sun: «Ο Χάρι ανυπομονούσε να την δει. Ήταν προγραμματισμένο να πετάξει στο Λονδίνο με πτήση της British Airways μαζί με την συνοδεία του. Άλλαξε όμως γνώμη και πήγε κατευθείαν να την δει γιατί δεν μπορούσε να είναι μακριά της. Αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι για το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της. Είναι απόλυτα ξετρελαμένος. Δεν τον έχουμε δει ποτέ τόσο ευτυχισμένο, αυτό είναι υπέροχο». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης